Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Veľká dávka motivácie: Neuveriteľná premena obéznej ženy na kočku

Emma Kingston so svojím manželom Markom a synčekom Freddiem v čase, keď mala až 114 kíl. Zobraziť galériu (2)
Emma Kingston so svojím manželom Markom a synčekom Freddiem v čase, keď mala až 114 kíl. (Zdroj: profimedia.sk)

Musela zažiť ponižujúcu situáciu, aby začala so sebou niečo robiť. Reč je o dvadsaťdeväťročnej Emme Kingstonovej, ktorej celý život zmenila jedna trápna situácia. Vďaka nej skoncovala so starým životným štýlom.

Nevedela, že je na tom až tak zle

Matka 18-mesačného Frieddieho milovala fastfood, hamburgery a kolu. Nedokázala sa ich vzdať. Bez nich si nevedela predstaviť ani jeden deň. Navyše, jej manžel je kuchárom, ktorý varil jedlá od výmyslu sveta. I vrátane dezertov, na ktorých si Emma vždy rada pochutnala. Odrazilo sa to však na jej váhe, ktorá sa vyšplhala až na viac ako 114 kíl. Emma si postupne kupovala väčšie a väčšie oblečenie, až zrazu mala problém zohnať nejaké vo svojej konfekčnej veľkosti.

"Neuvedomovala som si, že som na tom až tak zle. Keď som sa vrátila do práce po siedmich mesiacoch na materskej dovolenke, musela som si objednať novú uniformu, keďže som toľko pribrala,“ povedala smutná Emma.

Okrem toho, že jedávala fastfood, problémom bol aj fakt, že nezvykla raňajkovať. Raňajky sú pritom najdôležitejším jedlom dňa, ktoré však Emma vynechávala.

"Nikdy som neraňajkovala. Na obed som potom tak vyhladla, že som až do večera pchala do seba všetko, čo mi prišlo do cesty. Môj manžel Mark je kuchár, takže ľudia si myslia,  že to bol dôvod, prečo som taká veľká. Avšak, podiel na tom mali hlavne polotovary a fastfood,“ priznala sa Emma.

Akú trápnu situáciu zažila?

Potom sa však niečo zmenilo. Jedného dňa išla so svojím synčekom do detského zábavného centra. Malý Freddie si chcel zašantiť v tobogane a tak ho nasledovala aj Emma. Potom však zažila najtrápnejšiu a najnepríjemnejšiu situáciu vo svojom živote. Zasekla sa v tobogane a nemohla sa z neho vyslobodiť. Neostávalo jej nič iné, ako zakričať na zamestnancov zábavného centra, aby jej pomohli dostať sa von. Samozrejme, že celú situáciu sledovali ostatní ľudia. Bolo to pre ňu veľmi ponižujúce.

„Nemohla som tomu uveriť, čo sa stalo. Aj keď tobogany boli určené pre deti, dospelí sa tiež do nich zmestili. Zrazu som sa v nich zasekla. Dvaja zamestnanci mi pomohli dostať sa von. Bolo to také trápne, keď som musela prejsť okolo tých všetkých ľudí, ktorí tú situáciu videli,“ povedala Emma.

Emma prešla neuveriteľnou premenou. Schudla až 45 kíl, vďaka čomu sa zmenila na nepoznanie. (Foto: Profimedia.sk)
Zobraziť galériu (2)
Emma prešla neuveriteľnou premenou. Schudla až 45 kíl, vďaka čomu sa zmenila na nepoznanie. (Foto: Profimedia.sk)  (Zdroj: profimedia.sk)

Koľko kíl schudla?

Hneď po tomto zážitku sa rozhodla k radikálnemu rozhodnutiu. Chcela zmeniť svoj nezdravý životný štýl, preto sa prihlásila do skupiny chudnúcich. Výsledok? Za rok zhodila až 45 kíl. Dnes sa môže pochváliť svojou váhou – ručička jej ukazuje 63 kíl. Cíti sa výborne a má oveľa viac energie ako predtým, takže už vládze behať za svojím synčekom Freddiem. Emma je ďalším dôkazom, že pravidelné cvičenie a zdravá strava dokážu s postavou doslova divy!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9