Tomuto sa hovorí chudnutie: Žena zhodila stovky kíl

Marya pred niekoľkými rokmi vážila skoro pol tonu, bola najtučnejšou ženou na svete.
Zdroj: Voces.huffingtonpost.com
2013-11-28 19:00:00

Kedysi jej patril titul najtučnejšej ženy na svete! Tridsaťdvaročná Mayra Rosales vážila neuveriteľných 420 kíl. Kvôli svojej váhe bola odkázaná len na posteľ. Aby sa dostala von, museli robotníci kvôli morbídne obéznej žene vybúrať pol domu. Žena sa však rozhodla skoncovať so svojím starým životným štýlom. Zrejme aj kvôli vyriešenému prípadu, kedy bola obvinená z vraždy. Údajne mala zabiť synovca svojou obrovskou rukou. Všetko sa však napokon skončilo dobre.



Takmer pol tony vážila 32-ročná Mayra Rosales, ktorá nemohla vykonávať bežné každodenné činnosti ako ostatní ľudia. Nemohla sa pohnúť, ani obliecť či dokonca dostať sa na toaletu. Jej priberanie naštartoval bodový zlom v jej živote.

„Keď som bola dieťa, bola som veľmi chudá. Priberať som začala po tom, ako môj otec zrazu odišiel z domu. Pocítila som len bolesť a prázdnosť,“ hovorí Mayra, ktorá začala svoj smútok „zajedať“.

Nohy jej začali postupne opúchať a jej zdravotné problémy sa zhoršovali.

Najtučnejší vrah na svete

V roku 2008, keď vážila najviac kíl, dostala nelichotivý titul najtučnejšej vrahyne na svete. Čelila vražde svojho dvojročného synovca. Obžaloba vtedy tvrdila, že chlapca udrela rukou tak silno, že to neprežil. Od súdu dostala doživotie, preto musela čas stráviť vo väzení. Problém však bol, ako takmer poltonovú ženu dostať von. Museli ju nakoniec odviezť nákladným autom, inak to ani nešlo. V januári 2012 však bola morbídne obézna žena prepustená, skutok sa vraj nestal tak, ako bolo pôvodne popisované.

Kuriózne pôsobiaca vražda sa nemohla stať, keďže ruka, ktorou mala zavraždiť malého chlapčeka, bola príliš ťažká. Preto by ju nemohla ani len zodvihnúť. Mayra klamala súdu, snažila sa len kryť svoju sestru – matku dvojročného chlapčeka, ktorá svojho syna udrela viackrát hrebeňom tak silno, že zomrel. Teraz je vo väzení.

Váži „len“ 120 kilogramov

Mayra je momentálne na slobode a cíti sa výborne. Niet sa čomu čudovať! Ohromne schudla a vyzerá krásne. Ďakuje za to odborníkom a lekárom, ktorí na ňu dohliadali. Pomocou špeciálnych diét schudla neuveriteľných 300 kíl. Po odstránení prebytočnej kože sa žena zmenila na nepoznanie. Stovky kíl schudla za 5 rokov, teraz sa jej váha pohybuje okolo 120 kilogramov.

Teraz je momentálne v chudnúcom programe, ktorý pozostáva z vysokého príjmu bielkovín a nízkeho príjmu sacharidov. Je v neustálom pohybe a začína žiť nový život. Ako sa však sama priznala, pred tým bola nažive, no nemala svoj život.

Fotogaléria

2013-11-28 19:00:00  |  Text: Janka   |  Foto: Voces.huffingtonpost.com  |  Zdroj: nydailynews.com, news.nationalpost.com

Ďalšie články

Feminity.sk

Gurman.sk

Diskusia