Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Skvelá motivácia pre vás: Holy vážila vyše sto kíl, teraz je štíhla

Takto sa Holy Hatfield postupne prepracovala až k štíhlej postave. Zobraziť galériu (3)
Takto sa Holy Hatfield postupne prepracovala až k štíhlej postave.

Chcete schudnúť? Skvelou motiváciou bude pre vás 23-ročná Holy Hatfield, ktorej sa podarilo zhodiť desiatky kilogramov! Vážila neuveriteľných 149 kíl a teraz sa môže pýšiť krásnou štíhlou postavou. Pozrite sa, kedy a ako začala chudnúť a koľko kíl sa zbavila. Je živým dôkazom toho, že keď človek chce, dá sa všetko!

Vždy patrila medzi najtučnejších

Dvadsaťtriročná Britka Holy Hatfield bola vždy veľká a mala kilá navyše. Nikdy nepatrila medzi dievčatá so štíhlou postavou.

"Vždy som bola veľká. Už na základnej škole som bola najtučnejšia zo všetkých a tiež na strednej škole,“ priznáva sa Holy.

Milovala rýchle občerstvenie a chleba

Holy milovala jedlá z rýchleho občerstvenia vrátane pizze, ktoré je zodpovedné za obezitu u mnohých ľudí. Namiesto oblečenia, ktoré jej bolo vždy malé, si preto kupovala vždy jedlo. Tejto vášne sa nikdy nevedela vzdať. Počas štúdia nemala čas si variť zdravé jedlá, súčasťou jej jedálnička boli hlavne konzervované potraviny a chleba. Prijímala tak veľké množstvo sacharidov, preto postupne priberala.

Holy Hatfield v roku 2012 so svojim otcom Rayom. (Foto: Dailymail.co.uk)
Zobraziť galériu (3)
Holy Hatfield v roku 2012 so svojim otcom Rayom. (Foto: Dailymail.co.uk)

Kedy nastal zlom?

Veľký zlom však nastal vtedy, keď mala po úspešnom zvládnutí štúdia na vysokej škole pricestovať domov. Vtedy zažila ponižujúci moment svojho života. Keď nastúpila do lietadla, nemohla si sadnúť na sedadlo, ako ostatní ľudia. Personál lietadla ju musel preto presadiť, pričom potrebovala dokonca aj špeciálne popruhy. Bezpečnostný pás jej totiž nestačil, nezapla ho.

„Letecká spoločnosť sa zachovala diskrétne a bez problémov. Ale ostatní študenti zo škôl, ktorí sedeli v lietadle, boli svedkom tejto situácie – bol to pre mňa bolestivý a ponižujúci zážitok,“ povedala Holy.

Aj keď to bola veľmi nepríjemná situácia, Holy ďakuje za to, že sa jej to stalo. Vďaka tomuto momentu začala na sebe tvrdo pracovať, aby sa zbavila všetkých nadbytočných kíl.

Holy Hatfield sa teraz vďaka zdravému stravovaniu a cvičeniu môže pýšiť štíhlou postavou. (Foto: Dailymail.co.uk)
Zobraziť galériu (3)
Holy Hatfield sa teraz vďaka zdravému stravovaniu a cvičeniu môže pýšiť štíhlou postavou. (Foto: Dailymail.co.uk)

Schudla 69 kíl

Našla v sebe odvahu a začala so špeciálnym programom na chudnutie, kde jej odborníci radili, ako sa stravovať a pravidelne sa hýbať. Intenzívne cvičila, okrem iného sa venovala plávaniu a jóge. S programom začala od augusta minulého roka a podarilo sa jej schudnúť neuveriteľných 69 kíl. Keď človek naozaj chce, zvládne všetko!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9