KILÁ sa jej boja, TUKY pred ňou utekajú: Tento NÁPOJ naštartuje CHUDNUTIE na plné obrátky

Zdroj: gettyimages.com
2023-03-12 06:00:00

Ak chcete popohnať chudnutie a podporiť rýchlejšie zhadzovanie kilogramov, dopomôže vám k tomu voda zo semien koriandra a zázvoru. Pozrite sa, v čom je ešte výnimočná!

Ak sa snažíte zhodiť kilá navyše, je doslova zaťažkávajúcou skúškou dodržiavať zdravú výživu a zároveň si na tanier nenaložiť viac, ako je treba. Mnohí sa často nevedia rozhodnúť medzi tým, čo jesť a čomu sa vyhnúť a nakoniec zostávajú hladní. Pritom práve pri chudnutí je dôležité dobre a kvalitne jesť! Odborníci tvrdia, že ak obohatíte svoju stravu o výživné jedlá a nápoje, urýchli to proces chudnutia. Tak isto ako aj jeden nápoj, ktorý dodá výživu a zároveň pomôže schudnúť, píše sa na food.ndtv.com

Sila v nápojoch

Zázvorovo-koriandrová voda je doslova balzamom pre telo, no kilá sa jej boja! Zázvor aj koriander sú súčasťou tradičnej medicíny už od nepamäti. Tieto obľúbené kuchynské ingrediencie sú všestranné a majú množstvo zdraviu prospešných vlastností. Keď sa obe zložky spoja, vznikne z nich silný nápoj pre celkovú výživu.

„Popíjanie zázvorovej vody skoro ráno je dobré rozhodnutie, pretože znižuje zadržiavanie vody a pomáha pri trávení a metabolizme,“ tvrdí doktorka Shikha Sharmová.

Ako dodala, zázvor pomáha tiež zhadzovať brušný tuk a aj nadbytočné kilogramy. Podobne je na tom aj koriander. Stimuluje tráviace enzýmy a šťavy, o ktorých je známe, že zlepšujú tráviaci systém. Je tiež dobrým zdrojom vlákniny.

Ako sa uvádza v rôznych štúdiách, zázvorovú i koriandrovú vodu by ste mali konzumovať hneď ráno. To znamená, že môžete nápoje kombinovať a popíjať ich denne, aby ste čo najlepšie využili ich silu.

Ako na to? 

Na tento zdravý nápoj nepotrebujete veľa. Stačí si prichystať zázvor, vodu a semienka koriandra.

Postup:

  • Namočte pol lyžičky zázvoru a 1 čajovú lyžičku semienok koriandra do pohára vody.
  • Nechajte lúhovať celú noc.
  • Nasledujúce ráno zmes varte 5 minút na strednom plameni.
  • Vodu sceďte a vypite.

Zaraďte tento nápoj do svojho ranného rituálu a začnete deň zdravo. Vždy však majte na pamäti, že pred akoukoľvek zmenou životného štýlu, by ste sa mali o tom porozprávať s odborníkom.

Fotogaléria


Tagy:
voda chudnutie zázvor koriander

2023-03-12 06:00:00  |  Foto: gettyimages.com  |  Autor: © Zoznam/pp

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Diskusia