Vymeňte citrónovú vodu za CESNAKOVÚ: Po polhodine dôjde k zaujímavým ZMENÁM v tenkom ČREVE!

Zdroj: gettyimages.com
2020-11-12 12:00:00

Pri neustále spomínaných účinkoch cesnaku na ľudské telo možno povedať, že je cennejší ako zlato. To ste však ešte nepočuli o cesnakovej vode, ktorá má podobné prívlastky.

Ochranný štít pred chorobami

Cesnaková voda nie je ničím novým. Vedeli o nej už naši predkovia. Škoda, že v súčasnosti o nej mnohí ani len nepočuli. Obzvlášť v tomto jesennom období, kedy sa často skloňuje slovo imunita. Preto sa hľadajú spôsoby, ako ju posilniť a predísť tak chrípke či prechladnutiu. 

Čítajte tiež: Vážna KONKURENCIA liečivého aloe vera: Nenápadná izbová RASTLINA ako INDIKÁTOR zdravia u ľudí!

Jedným z nich je konzumácia cesnaku, ktorý je bezpochyby jednou z najsilnejších potravín, ktorá dokáže zoceliť obranyschopnosť ľudského organizmu. Hoci si jeho moc mnohí uvedomujú, iné je to v prípade cesnakovej vody, vďaka ktorej bude telo vitálne a získa ochranný štít pred chorobami!

Ako na to? 

Príprava cesnakovej vody je jednoduchá. Budete potrebovať len strúčiky cesnaku a pohár vody. Tak jednoduché a pritom účinné! Stačí cesnak očistiť a prelisovať do pohára s vodou z vodovodu. Následne dobre premiešať a k dispozícii máte nápoj, ktorý posilní imunitný systém. Aby však mala čo najsilnejšie účinky, vodu pite ráno na prázdny žalúdok. Citrónovú vodu tak vymeňte za cesnakovú!

Chcete z cesnaku získať maximum? V tom prípade v ranných hodinách rozrežte očistený strúčik cesnaku na polovicu v priečnom smere, dajte do litrového čajníka a zalejte vodou, ktorá má izbovú teplotu. Večer si dajte max 3 poháre cesnakovej vody 3 hodiny po poslednom jedle pred tým, než si ľahnete do postele. Na druhý deň si zase pochutnajte na cesnakovej vode, ktorú ste si predtým urobili z čerstvého strúčiku. 

Účinky cesnakovej vody

  • Bojuje proti zápalom v tele
  • Posilňuje imunitný systém
  • Ničí vírusy a baktérie v tenkom čreve
  • Odstraňuje škodlivé látky z tela
  • Znižuje krvný tlak
  • Zlepšuje metabolizmus
  • Dá do poriadku kardiovaskulárny systém

Vplyv na koronavírus

Po tom, čo vypijete cesnakovú vodu, sa začnú diať zaujímavé veci v tenkom čreve! Údajne sa tým v tomto telesnom orgáne po 30-40 minútach vytvorí prírodná vakcína. Výsledkom je špecifická imunita proti COVID-19. Aspoň podľa Dr. Chalilova Šuchrata Abdužaliloviča, ktorý promoval na lekárskej fakulte TašMI v roku 1976.

V každom prípade informujte sa u svojho lekára o konzumácii cesnakovej vody. Taktiež sa netreba na ňu spoliehať, že vás ochráni úplne pred všetkým vrátane koronavírusu. Vplyv má na to aj to, ako sa správate a či dodržiavate preventívne opatrenia. Navyše, každý organizmus je individuálny a reaguje na chorobu inak. 

Fotogaléria


Tagy:
cesnak zdravie imunita cesnaková voda

2020-11-12 12:00:00  |  Foto: gettyimages.com  |  Autor: © Zoznam/Janka

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Diskusia