Orechy trochu inak: Netradičný RECEPT od Igora Bukovského, ktorý obzvláštni Vianoce!

Zdroj: gettyimages.com
2018-12-25 06:00:00

Super zdravá potravina, ktorá jednoznačne patrí na vianočný stôl! Reč je o orechoch, ktoré vynikajú obsahom zdraviu prospešných látok. Odporúča ich aj Dr. Igor Bukovský, ktorý si pre vás pripravil zdravý a chutný recept s použitím orechov!

Podporujú zdravie srdca a ciev, taktiež zdravie mozgu, zachovávajú mentálnu výkonnosť, podporujú zdravie kože, sú veľmi dobré pre črevnú mikrobiotu, potláčajú chronický zápal, zlepšujú reprodukčné zdravie a majú jedno príjemné plus: sú veľmi chutné! Orechy tvoria základ Vianoc, na ktorý by sme nemali zabúdať. Hoci by mali byť súčasťou nášho jedálnička počas celého roku, patrí im hlavne miesto na vianočnom stole. Netreba sa ich báť v súvislosti s nadváhou a obezitou. Orechy sú síce kalorické, ale k nadváhe a obezite, ako sa zdá, neprispievajú!

Čítajte tiež: Veľký podvod, kvôli ktorému míňate peniaze: Dr. Bukovský odkrýva pravdu o bunkových soliach!

Recept na vianočné orechy

Vianočné orechy s rozmarínom sú chutnou maškrtou, na ktorej si môžete pochutnať nielen pri sledovaní rozprávok! Na ich prípravu budete potrebovať orechy rôznych druhov alebo semienka, mletý rozmarín, morskú soľ, kajenské korenie, olej, javorový sirup a papier na pečenie. 

Množstvo jednotlivých ingrediencií ako aj postup receptu nájdete v nižšie priloženom video od doktora Igora Bukovského!


Tagy:
orechy recept Vianoce

2018-12-25 06:00:00  |  Foto: Gettyimages.com  |  Zdroj: Janka

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Diskusia