Žena pila celý rok každé ráno teplú vodu s citrónom a medom: Tu je výsledok!

Kombinácia citrónovej vody a medu má zázračné účinky!
Zdroj: thinkstock.com
2017-06-08 16:00:00

Ak stále otáľate, či zaradiť do svojho jedálnička pitie citrónovej vody, toľko ospevovanej pre svoje účinky, teraz sa už zrejme rozhodnete! Christal Davisová vyskúšala konzumáciu teplej vody s citrónom a medom na vlastnej koži a presvedčila sa, či má tento nápoj zdravotné výhody pre organizmus alebo ide o nezmysel!


Mladá žena sa podelila o svoj neuveriteľný príbeh s ľuďmi z celého sveta, aby im ukázala, akú veľkú silu majú prírodné prostriedky!  Zistila, že citrónová voda s medom je doslova zázračná, pričom mnohí ani len netušia, čo všetko dokáže spraviť s ľudským organizmom.

Najprv tomu neverila

Jej príbeh sa začal pred rokom, keď bojovala s chrípkou. Užívala síce klasické lieky z lekárne, no mala pocit, že jej nepomáhajú, cítila sa každým dňom čoraz slabšie. Jedna žena jej však poradila, aby pila teplú vodu zmiešanú s citrónom a medom každé ráno. Reakcia Christian bola spočiatku skeptická, ale nakoniec sa rozhodla to vyskúšať. Keďže nemala žiadne iné riešenie, prijala by vtedy už takmer čokoľvek, čo by ju úplne vyliečilo a vďaka čomu by bola fit.

"Každý deň som pila tento nápoj, čo trvá už viac než rok. Počas tejto doby sa môj organizmus zmenil ohromujúcim a nečakaným spôsobom. Tu sú všetky zmeny, ktoré som zažila na vlastnej koži,“ hovorí s nadšením Christial.

Šokujúce zmeny na vlastnej koži!

Pitie citrónovej vody s medom sa stalo jej zvykom a každodennou rutinou. Nielenže sa vyliečila z chrípky, ale počas celého roku nebola ani raz prechladnutá a netrpela bolesťami brucha.

„Musím zdôrazniť, že som nikdy neverila v silu prírodnej medicíny. Spoliehala som sa na lekáreň. Kedykoľvek som pocítila bolesti brucha, okamžite som si vzala liek proti bolesti. Taktiež som pojedala rôzne druhy multivitamínov, aby som sa zbavila chronickej únavy,“ povedala Christial.


Ako sa správajú nebezpečné látky v našom tele? Šokujúca reakcia chemikálií zo šampónov!


Aj bolesti hlavy sú fuč! Kávu už nepije a ráno sa vždy bez problémov zobudí. Vďaka koktejlu z medu a citróna sa nadobro zbavila závislosti na kofeínecíti sa celý deň plná energie, spí výborne a ráno sa prebudí s úsmevom. Predtým potrebovala ešte hodinu na to, aby som vstala z postele.

Príjemným plusom je fakt, že už nie je nervózna. Už si ani nepamätá, kedy naposledy bola v napätí. Má posilnený imunitný systém, ako aj jej celá rodina, ktorá tiež nedá dopustiť na tento nápoj. Počas roka nebol nikto z nich prechladnutý!

V súčasnosti pije Christial nápoj takmer kedykoľvek. Nezabúda naň ani počas letnej a zimnej dovolenky. Stal sa pre ňu liekom na všetky zdravotné problémy.

Ako na to?

Do pohára s horúcou vodou si Christial vytlačí polovicu z citróna a pridá jednu lyžicu medu. Nápoj vypije každé ráno po zobudení.

Ako funguje?

Mladá žena, doslova ochromená zázračnými účinkami nápoja, chcela zistiť, ako pôsobí na ľudský organizmus. Prišla na niekoľko zaujímavých vecí!

Citrónová voda s medom chráni ľudské telo pred infekciami močových ciest a citrón a med stimulujú tráviaci systém a tiež hydratujú hrubé črevo. Vďaka tomu má človek k dispozícii prostriedok proti zápche a zápalu močového mechúra.

Med má antibakteriálne vlastnosti, takže nás chráni pred infekciami. Stimuluje žalúdok k produkcii žalúdočných štiav, ktoré pomáhajú organizmu efektívnejšie eliminovať toxíny. Aj to je dôvod, prečo vám pôjde chudnutie ľahšie.

Citrón má tiež veľa zdravotných výhod, pokiaľ ide o zdravie pokožky. Čistí pleť, hydratuje ju a rozjasňuje, navyše pri častej konzumácii vody s citrónom bude váš organizmus rýchlejšie vyrábať nové bunky. Na druhej strane voda zase stimuluje tvorbu kolagénu, ktorý je zásadný pre pokožku.

Nielenže je tento nápoj zázračný, ale aj chutný! Podľa Christial Davisovej by ho mal každý vyskúšať a presvedčiť sa o jeho účinkoch na vlastnej koži. Sama je dôkazom toho, ako pôsobí na ľudský organizmus.

Čítajte tiež: Pite vodu s citrónom a petržlenovou vňaťou po dobu 5 dní: Pozrite sa, čo sa začne diať!

2017-06-08 16:00:00  |  Text: Janka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: red

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Diskusia