Rýchla ZÁCHRANA pre nafúknuté bruško: Už do jednej minúty výsledky, o akých sa vám nesnívalo

Zbavte sa nafúknutého bruška za krátky čas.
Zdroj: gettyimages.com
2020-08-27 14:30:00

Strpčuje život a znižuje sebavedomie. Obzeranie v zrkadle je kvôli nemu zrazu oveľa ťažšie. Pocit nafúknutého brucha sa zvykne ako naschvál objaviť pred tým, keď si chceme dať obtiahnuté džínsy alebo, keď ideme na kúpalisko. Ako sa ho zbaviť?

Od koláčov, cez klobásky až po obľúbené biele pečivo. Mixovanie slaného so sladkým a mastným, dni bez pochybu. A problémy s trávením na seba nenechajú dlho čakať. Výsledkom je nepravidelné vyprázdňovanie, nadúvanie a pocit ťažoby na žalúdku. Bruško vyčnieva na prednej strane, je vypuklé a prirovnáva sa k pneumatike. Ako ho čo najrýchlejšie odľahčiť?

Čítajte tiež: NAJLEPŠIE potraviny na kŕčové žily: Jedlo, ktoré ZLEPŠÍ vzhľad vašich nôh!

Ak v strave prevažujú tuky a sacharidy, ktoré spôsobujú nepríjemné nadúvanie, potrebujete doplniť vlákninu. Je účinným pomocníkom pri chudnutí a rozhýbe trávenie. Vláknina sa postará o to, aby tráviaci systém fungoval správne. Prečistí čreva a zabráni nadúvaniu, kvôli ktorému vyzerá brucho ako balón. Zdravá strava v podobe ovocia, zeleniny a celozrnného pečiva účinne pôsobí proti nafúknutému brušku a predstavuje najlepší spôsob, ako mu predísť.

 
 

Rýchle riešenie

Čo však robiť v prípade, ak vás čaká dôležité stretnutie, na ktorom chcete vyzerať tip-top, no brucho "neposlúcha"? Obtiahnuté šaty zdôraznia túto problémovú partiu, pustite sa do boja a nasaďte si kúru, ktorá vás odľahčí za krátky čas. Pomôže nápoj, po ktorom vám bruško mierne spľasne a zároveň podporí celkové zdravie ľudského organizmu.

Potrebujete:

  • 1 stredne veľký citrón a plátky citróna
  • 1 stredne veľkú uhorku, olúpanú a nakrájanú na štvrtiny
  • 1 lyžicu nastrúhaného čerstvého zázvoru
  • 12 lístkov mäty
  • 2 litre vody

Postup: Vytlačte trochu šťavy z citróna a následne pridajte jeho plátky do 2 litrov vody. Následne pridajte olúpanú a nakrájanú uhorku do vody. Pre lepšie účinky môžete okrem nakrájaných kúskov získať trochu šťavy aj z uhorky. Na rade sú ostatné ingrediencie, ktoré dôkladne premiešajte. Nápoj obsahuje výživné látky, ktoré stimulujú trávenie, zabránia chuti do jedla, pôsobia proti nadúvaniu a zápche!


Tagy:
potraviny zdravie nápoj recept plynatosť nafúknuté bruško

2020-08-27 14:30:00  |  Foto: gettyimages.com  |  Autor: © Zoznam/Janka

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Diskusia