Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Podporte SILU planét určitými POTRAVINAMI: Čo JESŤ počas jednotlivých DNÍ v TÝŽDNI?

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: gettyimages.com)

Čo hovoria hviezdy a postavenie planét na náš jedálniček? Podľa nich by sme každý deň mali mať na tanieri iné jedlo. Pozrite sa, kedy je vhodné pochutnať si na čerstvom mangu, a kedy si bez výčitiek dopriať kalorickejšie potraviny.

Tak ako má týždeň 7 dní, aj planét je rovnaký počet. Údajne nás počas týždňa ovplyvňujú viac, ako si myslíme. Hoci je dobré podporiť ich silu určitou stravou, ktorú dodáme svojmu telu, berte to s rezervou a svoj jedálniček obohaťte o tie potraviny, ktoré potrebujete vzhľadom na svoj zdravotný stav. 

Čítajte tiež: ZNAMENIE na záchode, že príde INFARKT: Vykonávanie veľkej potreby ako SIGNÁL

Inšpirujte sa postavením planét počas týždňa a stravou, ktorá umocní ich silu podľa timesofindia.indiatimes.com

Pondelok

Keďže je to deň Mesiaca, teda Luny, ide o planétu plnú zmien a vodného živlu. Dajte prednosť potravinám, ktoré majú vysoký obsah vody. Napríklad melón, uhorky alebo tekvica, ktorej sezóna sa ešte len blíži.

Utorok

Mars je planéta, ktorá vládne tomuto dňu a vyžaruje teplo. Spája sa s ním odvaha a iné vlastnosti bojovníka, ako sú netrpezlivosť, nespokojnosť, hnev a agresivita. Upokojte sa potravinami ako sú mango, datle a ananás.

Podporte SILU planét určitými
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Streda

Tento deň má pod palcom Merkúr, ktorý je duálnou planétou. V tento deň teda môžete konzumovať všetky druhy potravín, na ktoré budete mať chuť.  

Štvrtok

Deň patrí Jupiterovi, planéte šťastia. Podporte ho tým, že si dáte na tanier potraviny, ktoré majú oranžovú alebo žltú farbu, ako sú pomaranče, citróny a banány. Hneď budete mať ešte lepšiu náladu. 

Piatok

Posledný pracovný deň v týždni má na starosti Venuša. Dôležité je, aby ste sa dali do harmónie a pohody. Obklopte sa blízkymi ľuďmi alebo človekom, s ktorým prežijete romantické chvíle. Tie umocnia potraviny ako ustrice, čokoláda, koreniny, med, orechy s trochou šampanského. 

Podporte SILU planét určitými
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Sobota

V deň Saturna si môžete dopriať nezdravé a mastné potraviny, pretože dnes "vládnu" jedlá s obsahom olejov.

Nedeľa

Nedeľa sa "priatelí" so Slnkom. Pochutnajte si na všetkom, čo vyžaruje slnečnú energiu. Navyše, ide o voľný a oddychový deň, doprajte si rôzne druhy potravín vrátane tých rastlinných, mäsa a ovocia. 

Viac o téme: JedloStravovaniePlanéty
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9