Jennifer LOPEZ popiera zákony prírody: Takto vyzerá JEDÁLNIČEK 50-ročnej hviezdy!

Zdroj: profimedia.sk
2022-07-27 06:00:00

Jej figúru by s ňou menili mnohé dvadsiatničky! Niet pochýb, že herečka a speváčka Jennifer Lopez patrí i po 50-tke k najpríťažlivejším ženám sveta. Ako to robí?

Spevácka stálica Jennifer Lopez nedá dopustiť na jeden stravovací návyk, ktorý sľubuje, že po 50-tke budete vyzerať úžasne. Päťdesiattriročná hviezda ohúrila mnohých v deň svadby vo Vegas, kde ukázala, že popiera prírodné zákony! Fanúšikovia si všimli, ako krásne vyzerala Jennifer v bielych šatách, ktoré mala na sebe už v jednom zo svojich filmov. 

Keďže hviezda mala 24. júla už 53 rokov, mnohí sa čudujú, ako sa jej darí s každým pribúdajúcim rokom vyzerať čoraz viac úžasnejšie. A hoci sláva a dostatok peňazí zjavne pomáhajú, J. Lo sa stále drží dôslednej zdravej stravy a cvičenia, ako sa píše na eatthis.com

Čítajte tiež: Najlepší ČAS počas dňa na pitie PROTEÍNU: V skutočnosti je to INAK, ako si mnohí myslia!

Z čoho sa skladá jej strava? 

Jej tajomstvom je konzumácia veľmi málo spracovaných potravín. V roku 2019 sa Dodd Romero, ktorý je dlhoročným osobným trénerom Jennifer, podelil o niektoré tipy zo stravovania nestarnúcej hviezdy. Jej strava „pozostáva z piatich základných kategórií: bielkoviny, zelenina, tuky, sacharidy a voda“. Romero zdôrazňuje dôležitosť čistej vody, vďaka ktorej je speváčka a herečka v jednom hydratovaná. Denne vypije minimálne sedem pohárov vody. 

Jedálniček J. Lo

Podľa Romera sa J. Lo vyhýba spomínaným spracovaným potravinám a rafinovaným sacharidom a „živiny získava z celých zdrojov,“ ako hovorí. Tiež povedal, že hviezda získava bielkoviny z chudých zdrojov, ako sú vaječné bielka, kuracie, morčacie a hovädzie mäso kŕmené trávou, avšak, ale konzumuje ich iba tri- až štyrikrát týždenne. 

Bielkoviny a zdravé tuky prijíma po zvyšok týždňa z orechov a rýb. Taktiež konzumuje celozrnné výrobky namiesto rafinovaných sacharidov a jedáva veľa ovocia a zeleniny. 

Nie je prekvapením, že konzumácia čistej stravy, pomohla hviezde ku zdraviu. Je to hlavne z toho dôvodu, že diéty s vyšším obsahom spracovaných potravín sú spojené s mnohými zdravotnými následkami, vrátane srdcových chorôb, predčasnej smrti a cukrovky 2. typu. 

Zaujme vás: 5 SIGNÁLOV, že by ste mali prestať jesť SYR: Keď telo NEZNESIE obľúbenú potravinu

Bohužiaľ, celebrity ako J. Lo majú ľahší prístup k zdravým potravinám než väčšina ľudí a často sú spracované potraviny tým najdostupnejším. To však nie je výhovorkou! Môžete začať i s menšími zmenami vo svojej strave a nahradiť niektoré spracované potraviny väčším množstvom tých plnohodnotných. Uvidíte, že vaše telo čoskoro zareaguje na zmeny!

Fotogaléria


Tagy:
zdravie strava Jennifer Lopez

2022-07-27 06:00:00  |  Foto: profimedia.sk  |  Autor: © Zoznam/Linda Ľalíková

Ďalšie články

Feminity.sk

Gurman.sk

Diskusia