Veľký podvod, kvôli ktorému míňate peniaze: Dr. Bukovský odkrýva pravdu o bunkových soliach!

Zdroj: gettyimages.com
2018-11-19 06:00:00

Spôsobujú tráviace problémy, sú zbytočné, drahé a pritom ide o klamstvo! Reč je o výživových doplnkoch s obsahom tzv. bunkových solí, ktoré môžu zamávať s vaším zdravím. Dr. Igor Bukovský vyšiel s pravdou von, prečo by sme od takýchto doplnkov výživy mali dať ruky preč!


Ide len o marketingové spojenie

Nepotrebujeme ich, nefungujú a ešte k tomu za to míňame veľké peniaze! V súčasnosti predstavujú bunkové soli "boom", čo sa týka zdravia. Množstvo ľudí nakupuje výživové doplnky s obsahom týchto solí v domnienke, že tým spravia niečo pre svoje zdravie. V skutočnosti však ide o marketing!

Čítajte tiež: Nechce sa vám ráno vstávať z postele? Vážna choroba, ktorá sa maskuje za lenivosť!

Ako spomína Dr. Igor Bukovský vo svojom videu, bunkové soli sú minerály, ktoré používajú bunky na to, aby udržali bunkový potenciál - nervové bunky, svalové bunky, bunky srdca a pod. Všetky bunky udržiavajú rozdielny elektrický potenciál medzi vonkajšou a vnútornou vrstvou membrány. K minerálom, ktoré to udržiavajú, patrí sodík, vápnik, chlór a draslík. A to je základom marketingového spojenia – bunkové soli.

Zhoršujú tráviace problémy

Bunková soľ má zlepšiť zásobovanie ľudského organizmu vápnikom a fosforom. Čo sa však v nej skrýva? 

„Bunková soľ obsahuje v jednej tabletke 98,4% polyolov. Slovo polyol vyvoláva dojem magickej liečivej látky, no v skutočnosti sú polyoly alkoholové cukry, ktoré poznáme ako umelé sladidlá. Polyoly sú napr. sorbitol, manitol, xylitol a pod. Ide o bezcenné záležitosti, ktoré navyše patria k tzv. fodmapovým sacharidom, ktoré poznáme ako silné spúšťače syndrómu dráždivého alebo disfunkčného hrubého čreva,“ upozorňuje Dr. Bukovský na obsah bunkovej soli vo svojom videu.

Trpíte nafukovaním, poruchami konzistencie stolice alebo tráviacim diskomfortom? Je možné, že fodmapové sacharidy, nachádzajúce sa v rôznych potravinách môžu byť jedným zo spúšťačov vašich problémov. 

„Konzumáciou akýchkoľvek výživových doplnkov a potravín, kde sú pridané polyoly alebo alkoholové cukry s príponou -ol, všetko to môže zhoršiť vaše tráviace poruchy, nafukovanie a problémy so stolicou a mohlo by to zhoršiť príznaky syndrómu dráždivého hrubého čreva,“ dodal Dr. Bukovský.  

Výsledok? Za 15 Eur si v jednom balení kúpite tabletky, v ktorých 98,4% tvorí bezcenná hmota, ktorá môže zhoršiť tráviace poruchy. Tisíce eur denne by ste museli minúť za výživové doplnky a tisíce tabletiek zjesť, aby ste získali odporúčanú dennú dávku vápnika!

Ako je to možné? Pozrite sa na video Dr. Igora Bukovského, v ktorom vysvetľuje aj to, čo tvorí zvyšných 1,6% výživového doplnku!


Tagy:
zdravie tabletky minerály výživové doplnky bunkové soli

2018-11-19 06:00:00  |  Foto: Gettyimages.com  |  Zdroj: Janka

Ďalšie články

Feminity.sk

Gurman.sk

Diskusia