Dôkaz, čo robí surová strava s ľudským telom: Omladnete a zlepší sa vám zdravotný stav!

Vďaka vitariánstvu môžete vyzerať krásne a mlado!
Zdroj: thinkstock.com
2014-10-02 11:30:00

Chcete si zlepšiť postavu, pleť, náladu a celkový zdravotný stav? Stavte na vitariánstvo! Základom je surové ovocie, surová zelenina, orechy, semená, klíčky, či olivový olej, pričom je vylúčená konzumácia mäsa, mlieka, mliečnych výrobkov (syry, kefíry), obilnín, rafinovaných cukrov a všetkých spracovaných potravín!


Vitariáni sa držia sa zásady, že varenie ničí dôležité enzýmy, ktoré pomáhajú pri trávení a tiež celkovému zdraviu človeka. Preto dávajú prednosť surovej strave. Na ich tanieri nájdete rôzne zmesy ovocia a zeleniny, pričom pravidlom je, aby sa ovocie so zeleninou nekombinovalo. Jedlo si pripravujú za studena, najvyššia možná teplota je 42 stupňov celzia. Pri tejto teplote sa prírodné enzýmy v potravinách nezničia.

Pri varení vznikajú desiatky neprirodzených chemických vedľajších produktov, ktoré majú škodlivé účinky na zdravie. Vtedy sa môže vytvárať škodlivý karcinogénny prvok zvaný akrylamid. Čím vyššia je teplota varenia, tým vyššia je hladina tejto nebezpečnej látky. Navyše, pri vyprážaní sa vytvárajú sa voľné radikály, ktoré zvyšujú riziko vzniku rakoviny, srdcových chorôb a predčasného starnutia.

Živý dôkaz, čo táto strava dokáže

Pred rokom by tridsaťšesťročná Susan netušila, že sa dá na vitariánstvo. Prinútili ju k tomu zdravotné problémy s hrubým črevom. Trápili ju hnačky a zácpy, na toalete trávila aj niekoľko hodín denne. Navyše, nemala žiadnu energiu, celé dni bola unavená a malátna. Podstúpila dokonca niekoľko chirurgických zákrokov, po ktorých mala neznesiteľné bolesti. A tak sa vrhla na vitariánstvo a prestala brať lieky, ktoré jej lekári vo veľkom predpisovali. Zo začiatku držala pôst a potom si postupne do jedálnička pridala ďalšie a ďalšie potraviny.

Výsledky sa ukázali za pár týždňov! Pozitívne účinky vitariánstva pocítili na lekárskej prehliadke, kedy jej lekár s prekvapením oznámil, že nemusí ísť na ďalšiu operáciu, ktorú mala naplánovanú. Jednoducho ju nepotrebuje. Zmenila sa psychicky i fyzicky, mala viac energie, všetky zdravotné problémy zmizli a cíti sa výborne!

Čo dosiahla vitariánstvom?

  • Zmizli tukové vankúšiky.
  • Rozžiarila sa jej pleť.
  • Zmizli vrásky. 
  • Telo je pružnejšie a pevnejšie.
  • Zmizla celulitída.
  • Má nadbytok energie.
  • Má dobrú náladu.

V súčasnosti je Susan presvedčená, že ak začne nejaká osobnosť zrazu vyzerať lepšie a mladšie a nie je za tým plastická chirurgia, jednoznačne za to môže vitariánstvo! Dali by ste sa na to?

Šírte informácie o zdraví ďalej! Nikdy neviete, komu môžu pomôcť. Vďaka zdieľaniu sa o článku dozvedia aj vaši priatelia.

2014-10-02 11:30:00  |  Text: Pa   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: thebestofrawfood.com

Ďalšie články

Feminity.sk

Gurman.sk

Diskusia