Len pre silné povahy: Takéto nechutné zverstvo robia ľudia v Číne

Ľudia si v Číne nevaria len klasické jedlá, ale i odporné mŕtvolky novorodencov.
Zdroj: photl.com
2013-09-24 15:00:00

Toto rozhodne nie je pre slabšie povahy! Internetom koluje správa, že mŕtvolky novorodencov a zárodkov detí sa stali doplnkom pre zdravie a krásu. Bohužiaľ, nejde o žart. Čo je na tom najhoršie, nielenže je placenta považovaná za prostriedok pre krásu, ale potratené plody sú v Číne vyhľadávanou pochúťkou! Na túto formu kanibalizmu prišli reportéri hongkonského týždenníka Next, ktorých stopy zaviedli do provincie Liao-ning, kde je po týchto telesných častiach veľký dopyt.

Ako sa na to prišlo?

Počas recepcie taiwanského obchodníka slúžka pani Liou nechtiac odhalila, čím sa kŕmia ľudia v čínskej provincii Liao-ning. Zistila, že o pojedanie novorodencov alebo plodov je veľký záujem, dokonca sú na ne poradovníky. Tí so správnymi kontaktmi môžu dostať ľudské časti „najvyššej kvality“, t.j. vyvinuté plody. Za „prvotriedny kus“ sa tiež považuje mužský plod.

Pani Liou osobne zaviedla hongkonského reportéra na miesto, kde sa plod pripravuje. Naskytol sa mu nechutný pohľad na ženu, ktorá porciovala mužský plod a pripravovala polievku z placenty. Zhrozený muž neveriacky krútil hlavou a opýtal sa ženy, ako niečo také odporné môže robiť. Žena mu pokojne odpovedala, aby sa nebál, že je to len mäso vyššieho zvieraťa.

Ďalšie dôkazy

Dôkazy o tom, že sa zvyšky malých telíčok stali v Číne súčasťou stravovania, svedčí i nález polície v provincii Kuang-si. Policajti tam zaistili 28 dievčatiek pašovaných v nákladných autách z Jü-lin v Kuang-si do Chou-čou v provincii Ah-chuej. Najstaršiemu dievčatku boli len tri mesiace. Mnohé z detí boli už na pokraji smrti a zabalené. Všetky deti sa mali stať „ingredienciami“ v polievke.

Neskôr našiel človek preberajúci odpadky na okraji mesta Ťiou-čchuan v oblasti Su-čou niečo nechutné. V smetiaku našiel znetvorené deti, boli tam dve hlavičky, dve telíčka, štyri ruky a šesť nôh. Po vyšetrení sa zistilo, že mŕtvolky boli viac ako týždeň staré a znetvorené boli po uvarení.

Prečo robia také zverstvá?

Je pravda, že Čína má zákony, ktoré zakazujú pojedanie ľudských plodov. Politika jedného dieťaťa čínskeho komunistického režimu je rešpektovaná striktne, takže dochádza k mnohým núteným potratom, čím sú vytvárané príležitosti pre výskyt týchto zverstiev.

Otázkou je, čo môže ľudí prinútiť urobiť takú ohavnú vec? Od dôb Mayovej kultúrnej revolúcie je v Číne naprostý nedostatok morálky a úcty k ľudskému životu. Za tú dobu viedla nadvláda čínskeho komunistického režimu ľudí k neľudskému správaniu a porušovaniu ľudských práv. Výsledkom sú iracionálne praktiky, ako je kanibalizmus.

Video len pre silné žalúdky

Po internete dokonca koluje video, ako sa robí polievka z mŕtvych telíčok novorodencov a plodov. Nie je však isté, či to takto skutočne prebieha i v čínskej kuchyni. Na internete sa totiž uvádza, že video bolo natočené na protest proti kanibalizmu.

Video je určené len pre silné žalúdky!

2013-09-24 15:00:00  |  Text: Janka   |  Foto: Photl.com  |  Zdroj: deafcube.com

Ďalšie články

Feminity.sk

Gurman.sk

Diskusia