HOROSKOP zdravia na rok 2023: OBDOBIE vzostupov i pádov, ktoré ZNAMENIA na tom budú ZLE?

Zdroj: gettyimages.com
2023-01-03 06:00:00

Opäť je tu ďalší rok a s ním nová príležitosť pre zdravší a vitálnejší život. Čo si pre vás pripravili hviezdy v roku 2023? Pamätajte však, že všetko je vo vašich rukách.

Hviezdy majú pre vás stručné a jasné správy, ako na tom budete po zdravotnej stránke. Pozrite sa na to, čo vás čaká podľa indiatoday.in:

Baran

Dávajte si zvýšený pozor na kosti a žalúdok. To isté platí aj počas šoférovania. Nebuďte nedbalí pri liečbe chorôb a riaďte sa radami lekára. 

Býk

Zdravie budete mať tento rok všeliaké. Dávajte si pozor na uši, nos a hrdlo. Netrápte sa zbytočne o svoje zdravie. Choďte na prechádzku a zacvičte si jogu. 

Blíženci

Po zdravotnej stránke budete na tom celkom dobre. Zbavíte sa starých problémov a taktiež sa vám zlepší psychický stav. Vyhnite sa zraneniu na konci roka. 

Rak

Tento rok to nevyzerá dobre pre vaše zdravie. Nastanú problémy so štítnou žľazou, žalúdkom a obezitou. Vyhnite sa zbytočnému stresu a depresii. Nerobte nič neuvážane v medicíne.

Lev

Tento rok si pre vás hviezdy neprichystali nič radikálne, čo sa týka vášho zdravia. Mali by ste sa viac starať o hrudník, kosti a krvný tlak. Ak bojujete s cukrovkou, aj malá neopatrnosť môže byť smrteľná. Venovať pozornosť svojej rutine bude prospešné a to najlepšie, čo môžete urobiť. 

Panna

Očakávajte zlepšenie v oblasti zdravia! Postupne sa bude váš stav zlepšovať. Dokážete sa zbaviť akejkoľvek choroby, ktorá vás trápila dlhšie obdobie. Na druhej strane, "vrásky" vám bude robiť len mierna bolesť hlavy. 

Váhy

Taktiež očakávajte zlepšenie zdravia. Zníži sa vám psychický stres, čo vám poskytne úľavu. Je potrebné venovať určitú pozornosť jedlu a žalúdku. Neseďte nečinne, dobre využite čas. 

Škorpión

Buďte tento rok opatrní, čo sa týka zdravia. Vyhnite sa problémom so žalúdkom, črevami a horúčkou. Všimnite si stúpajúcu mieru obezity. Väčšia kontrola jedla a pitia alkoholu bude pre vás prospešná.

Strelec

Zdravotný stav sa bude neustále zlepšovať. Taktiež sa dostaví úľava od psychických starostí a depresií. Zlepšia sa problémy s kosťami a očami. O svoje zdravie sa starajte hlavne na začiatku roka. 

Kozorožec

Na začiatku roka môžu nastať nejaké žalúdočné problémy. Ale neskôr príde zlepšenie, hoci postupne, takže buďte trpezliví. Musíte sa sústrediť hlavne na svoju myseľ a stres. 

Vodnár

Tento rok bude pre vaše zdravie lepší ako ten pred tým. Dostaví sa úľava od psychických problémov a zvýši sa sebadôvera. Menšie problémy, ako je bolesť tela, sa stanú viditeľnými. Nezanedbávajte užívanie liekov a prechádzky.

Ryby

Vaše zdravie bude tento rok dobré. Príde veľká úľava od starých problémov. Neignorujte však zdravotné problémy z prehnaného sebavedomia. Obezite, krvnému tlaku a žalúdočným problémom budete venovať malú pozornosť. Zmeňte to!

Fotogaléria


Tagy:
zdravie horoskop rok 2023

2023-01-03 06:00:00  |  Foto: gettyimages.com  |  Autor: © Zoznam/Janka

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia