Rýchly a lacný TRIK od kaderníčky, ako urýchliť rast VLASOV: Toto urobte s PRSTAMI!

Zdroj: gettyimages.com
2022-03-28 06:00:00

Jedna kaderníčka sa stala známou na sociálnej sieti TikTok po tom, čo zverejnila video vysvetľujúce, ako môžete podporiť rast vlasy jednoduchým trením prstov. Prisahá, že tento trik skutočne funguje! 

Vlasy môžu prestať rásť z mnohých dôvodov. Môže byť za tým vek, genetika, hormóny alebo stres. Na trhu však existuje množstvo liečebných postupov, ktoré vám môžu pomôcť získať dlhú a silnú hrivu, vrátane doplnkov výživvy alebo rôznych prípravkov a šampónov. Jedným z najzvláštnejších spôsobv, ako to docieliť, je šúchanie prstov, ako sa píše na mirror.co.uk.

Čítajte tiež: KVÍZ, ktorý preverí, či sa vyznáte v SLADKÝCH nápojoch: FAKTY a MÝTY o limonádach!

Stimulunje prietok krvi

Helen Reaveyová, trichologička a kaderníčka, sa na TikToku podelila s ostatnými o jeden trik a zároveň tak prispela ďalším tipom a návodom, ako na krásne a zdravé vlasy. Vo videu, ktoré malo 330 000 videní, povedala, že tajomstvom dlhej a zdravej koruny krásy je trenie prstov. Hoci to znie zvláštne, má svoje vysvetlenie. 

Helen dodala, že ide o ajurvédsku prax, o ktorej sa v indickej kultúre verí, že zabezpeší husté, husté a zdravé vlasy.

Povedala: „Vedeli ste, že každodenné trenie prstov o seba stimuluje mozog, aby vysielal signály dospelým kmeňovým bunkám k oživeniu spiacich a neproduktívnych vlasových folikulov? Tiež zvyšuje prietok krvi do vlasových folikulov pre zdravší rast vlasov."

Podľa webu o zdraví Health Shots prax skutočne ukazuje svoj vplyv na vlasy! Nervy pod nechtovým lôžkom sú spojené s pokožkou hlavy a pravidelné trenie nechtov stimuluje prietok krvi a kyslík do pokožky hlavy. A ako hovorí Helen, pomáha tiež omladiť vlasové folikuly a zvýšiť rast vlasov. 

Ako na to? 

Za pokus to určite stojí! Všetko, čo musíte urobiť, je len zovrieť prsty tak, aby vytvorili polovičnú päsť a približne desať minút o seba rýchlo trieť nechtami na oboch rukách. Týchto 10 minút si pokojne môžete rozložiť na celý deň. Najlepší na tejto technike je fakt, že to môžete robiť kdekoľvek a je to úplne zadarmo. 


Tagy:
zdravie prevencia vlasy

2022-03-28 06:00:00  |  Foto: gettyimages.com  |  Autor: © Zoznam/Janka

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia