Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ako môže VÝŠKA vašich OPÄTKOV zvýšiť šancu na ORGAZMUS? Tajomstvo vyvrcholenia!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: gettyimages.com)

Ak sa snažíte dosiahnuť „magické O“, potom by riešenie mohlo byť na polici, kde mávate topánky. V skutočnosti naozaj záleží na veľkosti. Avšak nie čo sa týka mužského prirodzenia, ale vašich opätkov.

Odveká otázka, či na veľkosti záleží alebo nie, sa v spálni objavila už mnohokrát. Odborníci z Číny teraz tvrdia, že by sa nežnejšie pohlavie malo pozrieť na svoje topánky.

Čítajte tiež: CHYBA, ktorou si PRIVOLÁVATE zdravotné PROBLÉMY: Ako často treba PRAŤ obliečky!

Pomôže aj sexuálnemu životu

Nosenie obuvy, ktorá má aspoň päťcentimetrový opätok, vraj stimuluje sval, čo pomáha žene k orgazmu, ako sa píše na thesun.co.uk. Vedci z šanghajskej univerzity Fudan objavili súvislosť náhodou po tom, čo vykonali štúdiu o vplyve rôznych výšok topánok na svaly panvového dna u žien.

Panvové dno pokrýva dno panvy a podporuje orgány, ako je močový mechúr, črevá a maternica u žien. Na posilnenie svalov sa odporúča cvičiť panvové dno.

Národná zdravotná služba vo Veľkej Británii (NHS) hovorí, že zatiaľ čo silné panvové dno je dobré na inkontinenciu moču a môže pomôcť nielen pri liečbe prolapsu panvových orgánov, ale aj vášmu sexuálnemu životu.

Oficiálne usmernenie hovorí: „Silné svaly panvového dna môžu znamenať aj zvýšenú citlivosť pri sexe a silnejšie orgazmy. Posilňovanie a trénovanie svalov panvového dna môže tiež pomôcť znížiť príznaky erektilnej dysfunkcie."

Ako môže VÝŠKA vašich
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Najlepšie sú 5-centimetrové

Odborníci v Číne sa pýtali 1 263 žien, aký druh topánok nosia najčastejšie. Po analýze svojich výsledkov experti zistili, že 5-centimetrové podpätky sú optimálne! Keď v nich žena stojí, panva sa jej dostatočne nakláňa, takže svaly sa opakovane sťahujú, čo napomáha k udržiavaniu ich dobrej kondície. Zistilo sa, že najväčší vplyv bol zaznamenaný u žien, ktoré nosili topánky aspoň osem hodín denne.

Odborníci taktiež odhalili, že topánky s veľmi vysokými podpätkami alebo ploché topánky neboli schopné stimulovať sval rovnakým spôsobom. Výskum, ktorý bol publikovaný v časopise Translational Andrology and Urology, prišiel aj na ďalšie príjemné plus nosenia 5-centimetrových podpätkov. Údajne tiež znižujú riziko malých únikov moču.

Odvrátená strana

Na druhej strane, ako vedci upozorňujú, môžu spôsobiť aj rôzne ochorenia pohybového ústrojenstva.

Odborníci vysvetlili: "Nosenie vysokých opätkov je bežným zvykom žien, aby vyzerali štíhle a vyššie. Uvádza sa, že 37 až 69 percent žien uprednostňuje každodenné nosenie topánok na vysokom opätku. Nosenie vysokých opätkov však môže spôsobiť niekoľko škodlivých účinkov na bolesť chrbta, kolien a dolnej časti nôh. Okrem toho môžu ovplyvniť klenby chodidiel. Pretože spôsobujú oslabenie šliach a nepodporujú správne chodidlá, ženy, ktoré ich nosia, sú ohrozené. Najmä tie, ktoré trávia veľa času postojačky."

Ako ďalej vedci pokračujú, problémy so svalmi panvového dna môžu viesť k sexuálnej dysfunkcii, ako aj k inkontinencii a bolestiam. Výsledky však ukázali, že 5-centimetrové podpätky môžu ženám pomôcť trénovať tieto svaly. Pretože sklon panvy sa môže líšiť v závislosti od veku a zvyku chodiť na vysokých podpätkoch, sú potrebné ďalšie štúdie.

Viac o téme: ZdravieTopánkyOrgazmus
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9