Najnebezpečnejšia POLOHA pri SEXE: Hrozí ZLOMENINA a problémy s EREKCIOU do konca života!

Zdroj: gettyimages.com
2021-10-07 12:00:00

Nie je tak zriedkavým úrazom, ako si myslíte! Zlomený penis vás ľahko môže prekvapiť pri jednej polohe, ktorá je u mnohých veľmi obľúbená. Treba si však dávať pozor, keďže sa kvôli nej môžu milostné radovánky skončiť v nemocnici. 

Podľa lekára z Národnej zdravotnej služby (NHS) existuje najnebezpečnejšia sexuálna poloha, ktorá zvyšuje riziko zlomenín penisu, ako sa uvádza na thesun.co.uk. Podľa zdravotníka, ktorý je vychádzajúcou hviezdou na sociálnej sieti TikTok, je oddávanie sa milostným radovánkam v tejto pozícii príčinou 50 percent hororových zranení. Podľa doktora Karana Rangarjana je tak vysoká pravdepodobnosť, že povedie k záchrannej službe a následne nemocnici, ako na to upozornil svojich 4,3 miliónov sledovateľov.

Čítajte tiež: DRAMATICKÉ zlepšenie funkcie PEČENE: Po takomto období bez alkoholu k tomu dôjde!

Čo sa môže stať? 

Ako odborník dodal, milostná poloha, pri ktorej muž leží na chrbte s vystretými nohami a žena sedí na ňom, môže byť síce zaručeným spôsobom k vyvrcholeniu, no zároveň aj najnebezpečnejšou polohou pri sexe. Ide o veľké riziko obzvlášť vtedy, ak by partneri neboli zosynchronizovaní a došlo by k „nevyrovnanému vrážaniu“ počas súlože.

Lekár vysvetlil, že penis môže v tejto polohe vykĺznuť a byť rozdrvený panvovou kosťou partnerky, čo spôsobí zlomeninu. Taktiež dokonca varoval, že "nadmerný sex môže viesť k tomu, že penis bude vyzerať ako baklažán". Aj keď je penis bez kostí, slovo „zlomenina“ označuje slzu v tunica albuginea - vláknitého tkaniva, ktorý spája kostru semenníka a umožňuje penisu počas erekcie zväčšiť sa.

Pacienti, ktorí majú „zlomeninu penisu“ a neliečia sa, zostanú po zvyšok svojho života s erektilnou dysfunkciou, zjazvením a trvalým krivým penisom!

Zaskočení užívatelia

Príspevok, v ktorom lekár varoval o nebezpečnej sexuálnej polohe, bol zobrazený viac ako 2,1 milióna krát, čo prinieslo 189 200 lajkov. Mnohí z užívateľov zostali doslova zaskočení, keď zistili, že ich obľúbená pozícia môže spôsobiť vážne zranenie. Jeden z nich sa priznal, že ide o jeho obľúbenú polohu a iná žena dodala, že jej manžel sa po tomto zistení bojí čo i len k nej priblížiť.

Fotogaléria


Tagy:
zdravie sex prevencia penis poloha

2021-10-07 12:00:00  |  Foto: gettyimages.com  |  Autor: © Zoznam/Janka

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia