Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

HOROSKOP zdravia na február 2021: Tieto ZNAMENIA môžu PREKVAPIŤ zdravotné KOMPLIKÁCIE!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: gettyimages.com)

Február býva často mesiacom dezilúzie. Mnohí prichádzajú na to, že dodržiavať predsavzatia nie je až také jednoduché. Pozor na demotiváciu, až nechuť a negatívne pocity. Ako na tom budú jednotlivé znamenia zverokruhu po zdravotnej stránke v druhom mesiaci roku 2021?

Pozrite sa na to, čo čaká znamenia tesne pred príchodom tohtoročnej jari. Čo si pre ne pripravil posledný zimný mesiac podľa astroved.com

Čítajte tiež: DOPLNKY stravy, ktoré sú veľkým RIZIKOM pre SRDCE: Môžu POŠKODIŤ dôležitý orgán!

Baran 

Barani, tešte sa! Je tu priaznivý mesiac pre zdravie a všetky chronické choroby. Inak povedané, dostanete sa z problémov s trávením. Snažte sa vyhýbať nezdravému jedálničku. Správna strava a denné vykonávanie pohybu alebo cvičenia vám môžu pomôcť zostať fit. Osvojte si zvyk – viac zeleniny a ovocia na tanieri a budete sa tešiť zo svojho zdravotného stavu. 

Býk 

Zdravie budete mať dobré, no v prípade, ak sa vyhýbate toxickým ľuďom a situáciám, ktoré spôsobujú problémy. Nerozčuľujte sa nad všetkým, čo nejde podľa vašich predstáv. Správne sa stravujte a cvičte. Ak máte zápal hrdla alebo krku, navštívte dobrého lekára. Mastná strava môže spôsobiť určité problémy, stavte na väčšie množstvo zeleniny. 

Blíženci 

Môžu sa vás zmocniť určité obavy, hlavne kvôli stresu a neznámym chorobám. Budete mať veľa povinností v domácnosti i v práci, čo môže spôsobiť vysoký krvný tlak. Zvoľnite tempo a nenakladajte si príliš veľa povinností na svoje plecia. Porozprávajte sa so svojím šéfom a vezmite si pár dní dovolenku, aby ste sa zotavili z choroby a do práce sa vrátili s novým elánom a energiou. 

HOROSKOP zdravia na február
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Rak

Zdravie budete mať v priemernom stave. Žiadne závažné ochorenia nehrozia, keďže Jupiter bude v 7. dome, takže vám poskytne dobré zdravie. Môžete sa tešiť z plnej emočnej podpory od svojho manžela/manželky, ktorý pri vás bude stáť minimálne do konca tohto mesiaca. Jupiter bude formovať váš ascendent, čo bude prospešné pre vaše zdravie. Ale keďže Slnko je v 8. dome, znamená to, že treba venovať zvýšenú pozornosť svojim očiam. Dajte prednosť zdravému jedlu, pretože Saturn tiež ovplyvňuje váš ascendent. Stres odstránite meditáciou. 

Lev 

Budete v dobrej kondícii, ak budete dodržiavať preventívne opatrenia. Aj keď nespozorujete žiadne závažné problémy, niektorí môžu byť náchylní na zápchu alebo žalúdočné problémy. Mali by ste sa zdržať akéhokoľvek koreneného jedla. Tento mesiac budete mať dobrú náladu, ale občas môžete stratiť nervy. Budete nadšení a plní pozitivity!

Panna 

Hviezdy sa snažia okolo vás nasadiť ochranný štít a chrániť vás pred chorobami. Tento mesiac by ste mali byť celkom fit. Buďte však opatrní pri akejkoľvek náhlej horúčke alebo zápale. Sledujte tento mesiac svoje zdravie i náladu. Mali by ste sa vyhnúť impulzívnosti a vyhodnotiť situáciu skôr, ako na ňu zareagujete. 

Váhy 

Tento mesiac planéty zvyšujú vašu imunitu. Silu a vytrvalosť budete mať v dobrom stave. Aj keď ochoriete, hneď sa zotavíte. Venujte dostatočnú pozornosť svojej strave a venujte sa každý deň aj nejakému fyzickému cvičeniu. To vám môže pomôcť zostať fit a v dobrom zdraví. Ľudia v strednom veku by mali byť pri stravovaní opatrnejší. 

HOROSKOP zdravia na február
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Škorpión 

Hviezdy nie sú počas tohto mesiaca veľmi priaznivo naklonené k vášmu zdraviu, čo znamená, že si budete musieť dávať pozor. Je pravdepodobné, že budete trpieť únavou, ktorá vedie k letargii a malátnosti. Vaše zdravie môže mať vplyv na vašu prácu. Ak máte ťažkosti s dýchaním, okamžite vyhľadajte lekára. Môže to byť kvôli pracovnému stresu. 

Strelec 

Tento mesiac nebudete čeliť žiadnym závažným zdravotným problémom. Budete sa cítiť výborne! Obklopia vás pozitívne vibrácie, budete sa cítiť uvoľnene a bez stresu. V práci pôjde všetko ako po masle, budete namotivovaní a nezabudnete ani na svoju rodinu, ktorej budete venovať svoj čas. 

Kozorožec 

Pohyby planét hovoria, že nemusí byť všetko v oblasti zdravia ružové. Tí, ktorí sú v strednom veku a starší, môžu pociťovať bolesti kĺbov, kolien a svalov. Venujte pozornosť aj malému zdravotnému problému a navštívte lekára, aby ste sa zachránili pred ďalšími komplikáciami. Pravidelne sledujte svoj zdravotný stav.

Vodnár 

Planetárne pohyby tento mesiac naznačujú, že niektoré staré zdravotné problémy sa môžu znova objaviť a potrápiť vás. Podniknite okamžité kroky na odstránenie problému. Nezabúdajte na pravidelné cvičenie. Aj v domácom prostredí si môžete dať poriadne do tela! 

Ryby

Majte po ruke dobrého lekára, budete ho potrebovať kvôli menším problémom, ktoré môžu znížiť vašu produktivitu v práci. Obzvlášť opatrní by mali byť starší ľudia, ktorí bojujú s vysokým krvným tlakom alebo ich trápi cukrovka. Dbajte na pravidelné kontroly u lekára, aby ste predišli vážnym zdravotným problémom. Dobre si pospite, aby ste boli v práci svieži.

Viac o téme: FebruárZdravieHoroskop
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9