VIDEO Nechutný ZVYK muža, vďaka ktorému nebol roky chorý: Pije MOČ a dáva si ho do uší i nosa!

Zdroj: gettyimages.com
2020-09-08 13:30:00

Pri predstave pitia vlastného moču asi väčšina z nás zvraští tvár, no sú ľudia, ktorí na túto terapiu nedajú dopustiť. Jedným z nich je športový tréner Jan Schünemann (26) z nemeckého Hamburgu, podľa ktorého je moč liekom na všetky choroby a odporúča ho každému.

Jan vypije denne tri až sedem pollitrov vlastného moču a prijíma ho nielen ústami, ale striekačkou si ho aplikuje aj do uší, kvapká do nosa a potiera si ním pokožku, ako píše thesun.com. O neuveriteľných účinkoch moču na zdravie hovorí z vlastných skúseností. 

„Je to perfektný liek na všetky choroby a vírusy. Je to vlastné očkovanie tela,“ tvrdí.

Čítajte tiež: Bežné GESTO ako varovanie: STISK ruky prezradí riziko vzniku CUKROVKY!

Vďaka moču objavil svoje vnútro

K liečbe močom, nazývanej tiež Shivambu Kalpa, sa Jan dostal v roku 2017. 

„Objavil som ju cez internet a bol som voči tomu veľmi otvorený. Hneď som to vyskúšal a výhody boli také úžasné, že som hneď vedel, že chcem pokračovať,“ opisuje.

V tom čase trpel depresiami a liečba močom mu pomohla „vstúpiť a ponoriť sa hlbšie do svojho vlastného vedomia." Ako hovorí, pomohlo mu to preskúmať všetky uhly jeho mysle a hlbšie vrstvy reality. 

"Shivambu Kalpa ma oslovila, pretože som vždy hľadal liek na zdravie, ktorý by mohol použiť ktokoľvek. Je to veľmi prirodzené a prístupné pre každého človeka,“ tvrdí.

Vlastný moč je podľa neho najlepším dostupným liekom. Od doby, keď ho začal piť, má viac energie a nikdy sa necítil v takej dobrej fyzickej kondícii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Jan Shamanic (@janshamanic),

Jan spáva v noci štyri až sedem hodín, lebo jeho energetická úroveň je vďaka novému režimu taká vysoká, že mu to stačí. V dňoch, keď sa cíti super „čistý“, si pospí iba tri hodiny.

„Shivambu Kalpa je perfektný liek, pretože je plný všetkého, čo ľudské telo potrebuje," nevie si vynachváliť túto terapiu.

Ako piť vlastný moč?

Príprava na konzumáciu moču je jednoduchá. Stačí sa vycikať do čistého pohára a vypiť to. Dokonca to nemusíte urobiť hneď, ale nechať ho „starnúť“, vďaka čomu je podľa Jana ešte účinnejší. Začiatočníkom však odporúča vypiť ho hneď po vycikaní. 

Chuť sa mení počas celého dňa, pretože telo sa v každom okamihu vyrovnáva a destiluje ho," uviedol. „Závisí to od toho, aký ste hydratovaný, aké je vaše telo vnútorne čisté, čo jete a dokonca aj od toho, aká je vaša mentálna, emocionálna a duchovná energia v danom okamihu,“ približuje.

 „Moč pijem každý deň a tiež si ho dávam do uší, očí, nosa a vtieram do pokožky,“ netají sa svojimi rituálmi Jan.

Tvrdí, že odkedy začal praktizovať Shivambu Kalpu, nebýva chorý. Svoju cestu s terapiou močom zdieľa na Instagrame a YouTube, lebo chce inšpirovať aj ďalších ľudí, aby sa na ňu vydali. 

„Poradil by som, aby ste začali s tým hneď – neváhajte a nepremýšľajte. Proste to urobte,“ dodal. „Nezáleží na tom, čo ktokoľvek iný hovorí alebo si myslí, pretože ste tu aj tak len pre svoju vlastnú skúsenosť."

Denná rutina Jana Schünemanna, ktorá zahŕňa pitie vlastného moču, aplikáciu moču so striekačkou do uší, očí a nosa a pod (video nie je vhodné pre citlivé povahy):

Urinoterapia nie je však pre každého. Určite sa do toho nepúšťajte sami bez dozoru lekára! Poraďte sa so svojím lekárom o tom, či je táto metóda pre vás vhodná. 


Tagy:
zdravie prevencia moč urinoterapia

2020-09-08 13:30:00  |  Foto: gettyimages.com  |  Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia