CHYBA, ktorá môže mužom zmeniť SEXUÁLNY život: Vplyv pitia PIVA na erekciu

Zdroj: gettyimages.com
2020-08-17 06:00:00

Pivné brucho je nielen estetickým, ale aj zdravotným problémom. Okrem brušného tuku, ktorý neprospieva srdcu, si páni v strednom veku koledujú aj o problémy v intímnej oblasti!

Výskumy ukazujú, že pivné brucho je nielen nepekné, ale prináša so sebou celý rad nepríjemností. Ako uvádza thesun.co.uk, podľa jednej zo štúdií až šokujúcich deväť z desiatich mužov stredného veku, ktorých pás bol širší ako 100 centimetrov, malo problémy s erekciou. Je to o štvrtinu viac ako v skupine mužov s pásom 95 centimetrov, u ktorých sa objavili iba mierne ťažkosti. Muži s najväčšími bruchami mali takmer o štvrtinu menej orgazmov a boli menej sexuálne spokojní. Výsledky boli prezentované v časopise Journal of Sexual Medicine.

Čítajte tiež: Keď OBLIČKY potichu kričia o pomoc: 11 nenápadných SIGNÁLOV, že bojujú s infekciou

Zlé nielen pre srdce

Veľké pivné brucho nie je zlé len pre vaše srdce, teraz je jasne dokázané, že má na svedomí neschopnosť začať, pokračovať alebo dokončiť akt lásky,“ komentoval zistenia sexuálny terapeut Philip Hodson. „Brušný tuk tiež premieňa testosterón na estrogén, čím narúša správnu hormonálnu rovnováhu,“ pripomenul.

Ako dodal, mnohí páni sa snažia zakryť svoj obvod tým, že nosia voľné tričká a košele, no radšej by mali viac dbať na to, aby sa zbavili pivného brucha a odpustiť si pravidelné popíjanie tohto obľúbeného zlatého moku.

Fotogaléria


Tagy:
pivo zdravie sex erekcia pivné brucho

2020-08-17 06:00:00  |  Foto: gettyimages.com  |  Autor: © Zoznam/az

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia