Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Päť ZNAMENÍ zverokruhu, ktoré majú najviac oslabenú IMUNITU: ZISTITE, či patríte medzi nich!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: gettyimages.com)

Čo znamenie, to iné choroby. Každé jedno má svoje slabé stránky, čo platí aj o zdravotnom stave. Ako je to s imunitným systémom, ktorý sa v poslednej dobe skloňuje viac než dosť?

Zdravie neovplyvňuje len genetika, ale aj hviezdy. Portál timesofindia.indiatimes.com oslovil ostrieľaného astrológa Manava Jaitlyma, ktorý prezradil 5 znamení zverokruhu s oslabeným imunitným systémom. Títo ľudia by mali byť ostražitejší a mali by si dávať zvýšený pozor na svoje zdravie. Skontrolujte si v nasledujúcom zozname, či nepatríte medzi nich!

Čítajte tiež: Mýtus, ktorý otrasie sexuálnymi životmi: S týmto sa musia všetci zmieriť!

Býk

Hoci je býk známy svojou silou a tvrdosťou, v skutočnosti by potreboval posilniť obranyschopnosť organizmu. Jeho slabou stránkou je strava. Nezdravé stravovacie návyky sa podpisujú na imunite, ktorú oslabujú. Váš tvrdohlavý prístup zaručuje, že sa neriadite nikým iným, ani ľuďmi, ktorí chcú, aby ste sa viac o seba starali. Ste presvedčení o tom, že vy viete všetko lepšie ako ostatní. Uistite sa, že ste zaradili do svojej každodennej stravy veľa ovocia bohatého na vitamín C a boli hydratovaní. Môžete si vybrať z viacerých druhov ovocia vrátane pomaranča, citrónu, rôznych druhov bobúľ a pod. 

Škorpión

Aj keď škorpión nemá žiadne výrazné problémy, čo sa týka zdravia, je náchylnejší na prechladnutie a chrípku. Nezvyknete ochorieť, no astrologický vesmír má pre vás jasnú správu: prijať preventívne opatrenia a zamerať sa to, aby ste boli v pohode. Nielen počas koronavírusového obdobia. Využitie to vo svoj prospech a dbajte na dostatočné množstvo vody počas celého dňa a jedzte vyváženú stravu. 

Päť ZNAMENÍ zverokruhu, ktoré
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Blíženci

Opatrní by mali byť aj ľudia v znamení blížencov, ktorí môžu byť citlivejší ako ostatné znamenia. Zahrňte do svojho jedálnička veľa ovocia a zeleniny bohatej na vitamín C a zamerajte sa na kvalitný spánok. Dajte si občas oddych a myšlienky hoďte za hlavu. Pomôže vám meditácia. Pamätajte si, že vaše zdravie by malo myť zakaždým prioritou číslo jeden. 

Strelec

Ľudia v znamení strelca by mali viac upokojiť svoju dobrodružnú dušu a pochopiť dôležitosť pobytu doma a posilnenia imunitného systému. Hoci túži po pohybe, jeho myseľ nie je pokojná. Viac oddychujte a vzdajte sa balených a konzervovaných výrobkov. Patria sem aj instantné rezance, ktoré si doprajete vo večerných hodinách pri sledovaní televízie. 

Ryby

Toto vodné znamenie je známe tým, že dokáže absorbovať toxické emócie nachádzajúce sa všade naokolo, čo vyvoláva chaos v imunitnom systéme. Napriek tomu, že chcú byť informované, čo je pre nich zvykom, občas je dobré oddýchnuť si od médií, ktoré informujú o negatívnych správach. Preventívne opatrenia na posilnenie imunity sú na mieste. Ak sa necítite dobre v tomto období, pomôžu aspoň videohovory s priateľmi, čím ta môžete byť v stálom kontakte s ľuďmi, ktorých máte radi. Taktiež môžete stráviť čas prípravou zdravých jedál. 

Viac o téme: ZdravieImunitaPrevenciaZnamenieAstrológia
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9