Tri roky nebola chorá vďaka prehĺtaniu SPERMIÍ: Je horká biela tekutina riešením?

Zdroj: profimedia.sk
2020-05-02 15:06:00

Už tri roky nebola chorá! To o sebe prehlasuje 32-ročná blogerka a vegánka v jednom, ktorá má recept na to, ako sa vyhnúť chorobám vrátane koronavírusu. Hoci sa mnohým zdvihne žalúdok, údajne ide o účinnú zbraň proti vírusom.

Plné vitamínu C a horčíka

Vďaka dennej dávke sa udržuje fit. Tracey Kissová je 32-ročná žena, ktorá si denne dopraje niečo, na čo mnohí ani len nepomyslia. Vraj sa tým chráni pred pandémiou koronavírusu. Pomocníkom nielen proti tejto zákernej chorobe sú spermie! Každý deň si namieša smoothie so spermiami svojho priateľa, ako sa píše na thesun.co.uk.

Čitajte tiež: Najlepšie OLEJE na vyprážanie: Nevytvárajú KARCINOGÉNY a zachovajú si svoju kvalitu!

To, čo je pre mnohých nechutné, pre Tracey ide o liek, ktorý považuje za prírodný multivitamín. Už viac ako tri roky považuje dennú dávku spermií ako svoju súčasť zdravotnej starostlivosti. Údajne je plná vitamínu C, vápnika a horčíka. Preto nalieha na ľudí, aby počas pandémie užívali spermie, aby boli zdraví. 

„Nie je to pre každého, ale sú plné vitamínov. Od vtedy, čo som ich v roku 2017 začala piť na dennej báze, som nebola ani raz prechladnutá a nemala som chrípku. Dokonca mi vyčistili pleť,“ hovorí Tracey o spermiách. 

Čo na to odborníčka? 

Mladá žena sa smeje, ako sa ľudia zásobujú cestovinami a inými potravinami, ale na svoje zdravie sa nepozerajú. Pritom ani len nevedia, aký majú k dispozícii prírodný multivitamín, ktorý je úplne zadarmo. To všetko v jednej dennej dávke, ktorá sa stala jej každodennej súčasťou života. Obsahuje veľa výživných látok, vitamínov a minerálov. Lekári však z toho moc nadšení nie sú. 

 „Existujú stovky mýtov o tom, ako sa chrániť pred Covid-19. Pitie spermií nemá ani jediné najmenšie vedecké podloženie. Je to až znepokojujúce,“ dodala Dr. Sarah Jarvisová. 

Ako upozorňuje lekárka, pitie spermií od jednej osoby nie je prínosom pre zdravie, hoci viete všetko o jeho sexuálnej histórii. Ak užívate spermie od viac ako jednej osoby, v tomto prípade už riskujete sexuálne prenosné infekcie. Stále platí osvedčené pravidlo – pravidelné umývanie rúk, používanie dezinfekčného gélu s min. 60% alkoholom a vyhýbanie sa kontaktu s ostatnými. 

Prírodné antidepresívum

V roku 2012 sa Tracey obrátila na bylinné prostriedky po tom, čo jej praskli silikónové prsné implantáty. Trpela totiž kvôli tomu stratou vlasov. O výhodách spermií sa dozvedela len náhodou. Navyše, spočiatku ich používala ako tvárovú masku na ošetrenie suchej pokožky. Potom spermie začala užívať a začala si pochvaľovať ich účinky, ktoré pocítila na vlastnej koži. 

„Mala som viac energie a lepší spánok. Namiesto kávy som si dala spermie, aby som sa prebudila. Cítim sa oveľa lepšie. Nie som už taká zábudlivá a unavená. Ide o prírodné antidepresívum,“ uviedla Tracey. 

Žena sa priznala, že si zvykne dať túto prírodnú látku päťkrát týždenne, aby podporila svoj imunitný systém. Blogerka na čiastočný úväzok konzumuje tekutinu od svojho priateľa už viac ako dva roky ako súčasť smoothie. Zvykne spermie zmrazovať, aby sa zachovala ich čerstvosť a mohla ich použiť na druhý deň.

Pre mnohých sú spermie tabu a patria tak maximálne za dvere spálne. Pre Tracey ide aj o výborného pomocníka v týchto ťažkých časoch.

Fotogaléria


Tagy:
zdravie prevencia spermie choroby koronavírus

2020-05-02 15:06:00  |  Foto: profimedia.sk  |  Autor: © Zoznam/Janka

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia