HOROSKOP zdravia na marec 2020: Na toto by ste mali byť pripravení!

Zdroj: gettyimages.com
2020-03-02 06:00:00

Jar je za dverami a hviezdy majú pre nás jasný odkaz. Pozor na prepracovanosť, ktorá môže oslabiť ľudský organizmus! Čo nás ešte čaká v oblasti zdravia a na čo by sme si v marci 2020 mali dávať pozor?

Čo hviezdy sľubujú ohľadom nášho zdravia na jarný marec podľa astroved.com

Baran

Ak vás náhodou prepadne nejaká choroba, zotavíte sa z nej. Niektorí z vás môžu mať problémy neurologického charakteru, ale rýchlo sa z toho dostanete. Skúste pridať do svojho jedálnička zelenú zeleninu a iné výživné potraviny. Tak sa udržíte zdravie i dobrú náladu. 

Čítajte tiež: Dajú srdce do kondície: Nebráňte sa novej chuti tejto potraviny!

Býk

Pravdepodobne nebudete môcť venovať dostatok času a pozornosti svojmu zdraviu z dôvodu tlaku, ktorý je na vás vyvíjaný v práci. Je dokonca tiež možné, že niektorí z vás budú mať problémy s trávením. Môžete praktizovať meditáciu, čo môže zlepšiť vašu fyzickú zdatnosť.

Blíženci

O pevnom zdraví nie je moc reč. Ak však budete k svojmu telu dostatočne starostliví a okamžite zaútočíte na problémy zdravou stravou a cvičením, môžete ochorenia zvrátiť a užívať si zdravý život bez stresu a napätia. Nezabúdajte na kvalitný a dlhý spánok a na odpočinok, ktorými si upevníte svoje zdravie. 

Rak

Nebudete čeliť žiadnym vážnym zdravotným problémom a život bude pokračovať bez akýchkoľvek tlakov alebo napätia. Neberte však svoje zdravie za samozrejmosť. Pokúste sa viac odpočívať a mať dostatok spánku, aby ste boli fit. 

Lev

Vo všeobecnosti si budete môcť vychutnať dni plné zdravia! Niektorí z vás však môžu pocítiť menší príval energie, zatiaľ čo iní budú čeliť nachladnutiu. Konzumujte veľa zelenej zeleniny, čo vám dodá silu. 

Váhy

Nič nečakané, čo sa týka zdravia, vás neprekvapí ani tento mesiac. Je však nevyhnuté, aby ste dodržiavali stravovací režim a každý deň mali nejaký pohyb. 

Panna

Môže dôjsť k výraznému zlepšeniu vášho zdravia a budete môcť viesť dni bez tlaku a napätia. Váš úspech a radosť môžu tiež prispieť k vášmu blahobytu. Marcové dni prežijete bez problémov v zdraví. 

Škorpión

Buďte opatrní! Ak trpíte akýmkoľvek ochorením týkajúcim sa očí alebo žalúdka, obráťte sa na lekára. Neliečte sa sami v domácom prostredí, čo by sa mohlo ukázať ako nebezpečné a neúčinné. Šance na vznik lekárskych výdavkov sú vysoké.

Strelec

Tento mesiac si môžete užívať zdravie bez stresu. Váš úspech a výsledná radosť vám môžu pomôcť udržať si svoje psychické zdravie. Dajte prednosť zdravšej životospráve, čo môže zvýšiť vašu kondíciu.

Kozorožec

Pozor na prepracovanosť, kvôli ktorej môžete mať slabšiu kondíciu. K obavám o zdravie môže tiež prispieť nepravidelné stravovanie alebo tiež nevhodné potraviny. Urobte preto všetky možné opatrenia, aby ste zostali fit.

Vodnár

Zdravotný stav vodnára tiež nebude nič moc, preto by mal venovať pozornosť  tomu, aby sa udržal v kondícii. Treba myslieť na preventívne opatrenia, vďaka ktorým budete silní a aktívni. Denná meditácia bude v tomto ohľade nesmierne nápomocná.

Ryby

V práci sa vám toho veľa nakopilo a výsledkom je okrem iného aj ignorovanie toho najdôležitejšieho – svojho zdravia. Konzumácia výživných jedál a pravidelné fyzické cvičenie vám pomôže ostať fit. Nemusíte potiť litre potu v posilňovni. Pomôže aj jednoduchý pohyb, napr. hodinová prechádzka, počas ktorej si taktiež prečistíte hlavu. 

Fotogaléria


Tagy:
marec zdravie horoskop znamenia astrológia

2020-03-02 06:00:00  |  Foto: gettyimages.com  |  Autor: © Zoznam/Janka

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia