Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Zachránil ho nechutný zvyk: Pitie vlastného moču sa prejavilo na mužovom tele zaujímavým spôsobom!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: gettyimages.com)

Pitie dvoch pohárov vlastného moču každý deň vyliečilo jeho depresiu! Aspoň to tvrdí mladý 32-ročný Harry Matadeen z Hampshire, ktorý si naordinoval zvláštnu, až priam nechutnú kúru. Čo na to hovoria odborníci a v čom všetkom mužovi pomohlo pitie moču?

Harry Matadeen z Farnborough z Hampshire má divný každodenný zvyk, ktorý ho vraj zachránil pred zdravotnými problémami. Každý deň vypije 200 ml svojho vlastného moču, pričom si túto tekutinu vždy ráno vmasíruje do pokožky. Tvrdí, že ide o vynikajúci produkt proti starnutiu. Výsledok? Harry sa cíti zdravší, šťastnejší a celkovo lepšie vo svojej koži ako kedykoľvek predtým, píše sa na thesun.co.uk.

Čítajte tiež: Sladký omyl, na ktorý dopláca telo: Toto prírodné sladidlo nie je moc zdravšie ako cukor!

Napriek tomu, špičkoví odborníci tvrdia, že pitie vlastného moču nemá žiadny vplyv na ľudské zdravie.

Profesor Henry Woo, urologický chirurg na University of Sydney, potvrdzuje: „Neexistujú žiadne vedecké dôkazy, ktoré by naznačovali, že liečba močom má nejakú terapeutickú hodnotu. Tí, ktorí pijú vlastný moč, sú len na výsmech.“

Jeho chuť si zamiloval

Mladý muž začal piť svoj vlastný moč pred štyrmi rokmi, keď sa fyzicky necítil dobre a trpel depresiami. 

Povedal: „Dozvedel som sa o terapii močom, keď som čítal knihu od Marthy Christyovej s názvom Vaša dokonalá medicína. Po prečítaní som bol tak nadšený, že som skúsil močovú terapiu. Bol som presvedčený, že to stojí za experiment. Vypil som svieži ranný moč a keď som to urobil, depresia bola zrazu čoskoro preč.“

Harry sa potom pripojil k rôznym skupinám na sociálnych sieťach, ktoré sa venovali liečbe moču, aby sa dozvedel viac o liečivých schopnostiach pitia tejto tekutiny. Hoci prvýkrát zápasil s chuťou svojho moču, ako hovorí, teraz to miluje!

„Čoskoro som sa dozvedel, že existuje niečo ešte silnejšie ako čerstvý moč. Je to moč, ktorý je starý niekoľko dní. Moč, ktorý je považovaný za starý, má štyri dni. Každý jeden deň navyše spôsobuje jeho prirodzenú fermentáciu a jeho sila liečiť rastie. Po vyskúšaní starého moču som pocítil okamžité zvýšenie energie. Bol som tým posadnutý. Nevadila mi chuť moču. Spočiatku nebola príjemná, ale zamiloval som si ju.“

Harry prisahá na účinky moču, ktorý ho zbavill depresie a omladil pokožku. (Foto: screenshot thesun.co.uk)
Zobraziť galériu (2)
Harry prisahá na účinky moču, ktorý ho zbavill depresie a omladil pokožku. (Foto: screenshot thesun.co.uk)  (Zdroj: screenshot thesun.co.uk)

Najlepší je starší moč

Teraz Harry vypije asi 100 - 200 ml svojho starého moču - čo môže byť tekutina stará od niekoľkých týždňov do mesiaca - a tiež tým zvlhčuje svoju pokožku.

"Moč, ktorý pijem, je zvyčajne niekoľko týždňov až mesiac starý a každý deň ho dopĺňam čerstvým močom. Denne sa snažím piť malé dúšky, zvyčajne okolo 50 až 100 ml, a každé ráno si ním trochu masírujem pokožku, keďže ide o výborný zvlhčovač. Snažím sa dodržiavať zdravú výživu a celkovo zdravý životný štýl. Moč je len výborným doplnkovým nápojom.“

Vraj ho omladil

Odkedy objavil liečbu močom, údajne sa vyliečil z depresie a mnohí si myslia, že je omnoho mladší ako v skutočnosti. Ako mladík tvrdí, moč starší niekoľko dní je ešte lepší ako čerstvý a ten to všetko mal na svedomí. Cítil zrazu príval energie, jeho mozog bol čulejší a depresia zmizla. Ľudia sú vraj prekvapení, že má 32 rokov, väčšina si totiž myslí, že vyzerá na 20! Harry teraz dúfa, že sa čoraz viac ľudí bude zaujímať o liečbu močom, o ktorej napísal už dve knihy. 

Predpokladá, že v blízkej budúcnosti bude mať každá domácnosť na svojom stole fľašu s močom na každodennú prevenciu chorôb, na podporu energie alebo na hojenie rán a modrín. Podľa neho sa netreba spoliehať len na lekárov a lieky, ale mali by sme sa starať o svoje zdravie každý deň. Pomôže terapia – liečba močom!

Viac o téme: ZdravieDepresiaPokožkaLiečbaPrevenciaMoč
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9