O KOĽKEJ sa v noci PREBÚDZATE? Takto ZISTÍTE, ktorý telesný orgán kričí o POMOC!

Zdroj: gettyimages.com
2020-12-11 14:00:00

Budíte sa každú noc v rovnakom čase? Tento zvláštny jav môže mať vážny dôvod. Skrýva sa za ním zdravotný problém, ktorý treba ihneď riešiť. Nerovnováha v prúdení energie vo vašom tele môže byť na vine!

Podľa tradičnej čínskej medicíny po celom našom tele prúdi energia. Ak je však z nejakého dôvodu jej prúdenie narušené, je zle. Obvykle sa problém spája s určitým telesným orgánom. Záleží však od toho, o koľkej hodine sa budíte. Každá hodina sa totiž spája s iným telesným orgánom, s ktorým pravdepodobne nie je niečo v poriadku.

Čítajte tiež: Pekári prezradili, ako NEPRIBRAŤ počas VIANOC: Takto si budete držať KILÁ od seba!

21:00 - 23:00

Ak sa skoro ukladáte do postele a budíte sa už medzi 21:00-23:00, mali by ste sa zamerať na svoju štítnu žľazu alebo celkovo na endokrinný systém. Žľazy sa totiž vtedy dostávajú do rovnováhy a cievy sú aktívnejšie. Môže ísť o problémy so štítnou žľazou, nadobličkami, ale aj imunitným systémom a metabolizmom. Dostali ste sa do postele o tekomto čase a neviete zaspať? Príliš veľa stresu a starostí počas dňa to majú na svedomí.

23:00 - 1:00

V tomto čase sa hlásia problémy so žlčníkom. Ak ste počas dňa zjedli veľa mastných a nezdravých potravín, tuky sa prihlásia o slovo práve v noci. Dajte prednosť zelenine, orechom, olivovému oleju a semienkam, nech máte zabezpečený prísun zdravých tukov, ktoré vás nechajú spať. 

1:00 - 3:00

Čas prečistenia a odstraňovania toxických látok z tela! Budíte sa vtedy? Máte v tele nahromadených veľa odpadových látok a oslabenú pečeň. Dostaňte ju do rovnováhy pitím väčšieho množstvo čistej vody a obmedzte kofeín a alkohol. 

3:00 - 5:00

Prebúdzanie sa nad ránom môžu zapríčiniť nefungujúce pľúca. Ste hore, kašlete, kýchate alebo máte upchatý nos? Na vine nemusí byť len prechladnutie, aj nezdravé stravovanie. 

5:00 – 7:00

Budenie v tomto časovom rozmedzí znamená problémy s hrubým črevom. Ako hovorí tradičná čínska medicína, ak je tento orgán v nerovnováhe, hrozí priberanie a zápcha. Chcete, aby vám hrubé črevo pracovalo správne? Pite veľa vody a na veľkú potrebu sa snažte chodiť vždy hneď zrána. 

Fotogaléria


Tagy:
zdravie spánok choroby

2020-12-11 14:00:00  |  Foto: Gettyimages.com  |  Autor: © Zoznam/Janka

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia