Túžite po nových zuboch? VIDEO vám ukáže, ako vyzerá kompletná obnova chrupu!

Zdroj: gettyimages.com
2018-11-16 12:10:00

Krásne rovné a biele zuby. Kto by po nich netúžil, keď vyzerajú priam úžasne a rozjasnia váš úsmev? Bohužiaľ, nie každý mal to šťastie. Ak ste uvažovali o radikálnej zmene svojho chrupu, prinášame vám video, ako celý proces nových zubov vyzerá!

Krivé zuby na prvý pohľad nevyzerajú vábne a už vôbec nie, ak sú zožltnuté. Ak u vás zohrala úlohu genetika a vy sa môžete pochváliť zdravými peknými zubami, môžete si gratulovať. Návštevy u zubára vám zrejme nič nehovoria. Čo však v prípade zlého chrupu? S veľkou pravdepodobnosťou za to môže nedostatočná starostlivosť o zuby.

Čítajte tiež: Chia semienka pod lupou: Krutá pravda o "superpotravine", ktorá vám otvorí oči!

Chrup, po ktorom túžite

Ak ste si povedali dosť a plánujete kompletne zmeniť svoj chrup, čaká vás náročnejší proces, ktorý musíte podstúpiť. Nielenže siahnete hlbšie do peňaženky, no bude to aj nejaký čas trvať, kým sa dočkáte nových zubov. Na druhej strane čaká vás chrup, po ktorom ste tak celý život túžili!

Keďže doba ide rýchlo dopredu a sú čoraz modernejšie metódy a postupy v zdravotníctve, týka sa to i zubného lekárstva. Zubní lekári si vedia poradiť aj s kompletnou opravou zubov a postarať sa o to, aby bol váš chrup ešte krajší ako predtým. 

Dlhý proces, výsledok na celý život

Porcelánové zubné korunky sú riešením, ako dodať svojim zubom nový vzhľad. Nasadzujú sa buď na vlastné zuby, alebo na zubné implantáty. Nie je to však úplne jednoduché, ako sa zdá. Súčasťou obnovy zubov býva aj ich zbrúsenie na minimum a nasadenie dočasných koruniek. Po nejakom čase nasleduje nasadzovanie pevných koruniek. Hoci proces netrvá najkratšie, výsledok je celoživotný! 

Pozrite sa na video, ako vyzerá proces obnovy zubov: 

Fotogaléria


Tagy:
video zdravie zuby zubný chrup

2018-11-16 12:10:00  |  Foto: Gettyimages.com  |  Zdroj: Janka

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia