Sú brušáky len mýtus? Pre ploché brucho potrebujete v skutočnosti niečo iné!

Zdroj: gettyimages.com
2018-11-12 15:00:00

Keď má stred tela veľké rozmery, ozve sa silná túžba po zmene a vy sa vtedy spoliehate na brušáky. Mnohí sú presvedčení o tom, že len brušákmi docielia štíhly driek a ploché bruško. Chyba!

Bez brušákov krásne bruško

Je jedno, aké počasie vládne vonku. Či už zhadzujeme kúsky oblečenia a ukazujeme svetu odhalené časti svojho tela alebo sme zakrytí hrubými svetrami, za každých okolností túžime po krásnom brušku. Pod ním si predstavujeme úzky driek a brušné svaly bez mäkkého tkaniva. Málokto vie, že to dosiahne bez brušákov! 

Čítajte tiež: Tajomné ovocie, o ktorom vie málokto: Mišpuľa zabráni cukrovke a uľahčí trávenie!

Pre pekné ploché brucho nie je potrebné urobiť ani jeden brušák! Úzky driek a ploché brucho je 100% výsledok stravovania. Vďaka zdravej životospráve sa môžete neskôr tešiť z pekného stredu tela. Konzumujte veľa zeleniny, ovocia, chudého mäsa, ryby, strukoviny a obmedzte sladkosti a mastné jedlá. S vašou postavou to urobí divy, pritom nemusíte spraviť ani jeden brušák!

Stred tela využíva ľudský organizmus na ukladanie prebytočnej energie, teda ukladá si v okolí brucha, bokov a stehien tukové tkanivo. Každý z nás má brušné svaly, len ich nie je vidieť, pretože je nad nimi brušný tuk. Ak chcete znížiť tukové tkanivo v okolí brucha a bokov, a tým umožniť vystúpenie brušných svalov, teda "kociek na bruchu", myslite na to, že trava je veľmi dôležitá! 

Správne stravovanie umožní organizmu:

  • Zbavovať sa prebytočnej energie.
  • Zvýši vitálnosť organizmu.
  • Organizmus je lepšie hydratovaný.
  • Má správnejšie a rýchlejšie biochemické pochody v bunkách. Mozog, srdce, pľúca a ostatné orgány pracujú v lepšom režime ako v prípade, keď nemajú dostatok látok a energie pre svoje pôsobenie.

Kedy sú efektívne?

Najskôr treba spáliť tuky a až potom sa orientovať na brušné svaly. Až následne po odstránení tuku na bruchu je vhodné vykonávať fyzickú aktivitu, napr. brušáky. Vtedy sa stávajú efektívnou posilňovačkou!

Rýchly boj s tukom

Ak chcete výsledky dosiahnuť čo najskôr a zbaviť sa mäkkých zásob, popri zdravému stravovaniu sa môžete venovať aj športovým aktivitám, ktoré vás zbavia tukového tkaniva. Športom číslo jeden je behanie. Pravidelný beh si dokáže poradiť s vašou postavou, ktorú krásne "zúži". Šancu môžete dať aj bicyklovaniu či tancu. Hodina aktívneho pohybu v energickom tempe trikrát do týždňa je doslova spaľovacím zázrakom. Do boja s tukom!

Fotogaléria


Tagy:
zdravie cvičenie chudnutie brušáky

2018-11-12 15:00:00  |  Foto: Gettyimages.com  |  Zdroj: Janka

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia