Prečo by mali ženy prehĺtať spermie? Horká biela tekutina ako elixír!

Zdroj: gettyimages.com
2018-07-14 06:00:00

Je pre vás táto téma tabu? Myslíte si, že patrí výlučne len do spálne? Bola by to škoda. Sex ako taký je totiž veľmi zdravý a to už ani nehovoríme o mužských spermiách. Prečo by mali ženy prehĺtať horkú bielu tekutinu?

Prečo ženám nechutia?

Ruku na srdce. Situácia je taká, že existuje málo žien, ktorým mužské spermie chutia. Mnohým sa z tejto horkej tekutiny doslova prevracia žalúdok. Ak patríte medzi nich aj vy, problém môže byť v jeho jedálničku. Podľa toho, čo si muž naloží na tanier, taká bude chuť spermií.

Čítajte tiež: FOTO ako dôkaz: Toto môžu spôsobiť chladené nápoje v horúcom počasí!

Ak holduje cigaretám, jedáva červené mäso a preferuje nie práve najzdravší životný štýl, chuť spermií bude veľmi horká. To však podporujú i zdravšie potraviny ako cesnak či ryby. Po takejto konzumácii sa radšej do orálneho sexu nepúšťajte.. Poraďte mu, nech siahne po ovocí a zelenine!

Elixír života?

Čudovali by ste sa, čo všetko pláva v ejakuláte! Nájdete v ňom množstvo výživných látok ako bielkoviny, horčík, zinok, vápnik, sodík a vitamín C. Mnohí vedci prirovnávajú spermie dokonca k elixíru života! Vraj obsahuje látku spermidin, ktorá má úžasné schopnosti a bojuje proti starnutiu. Bunky dokáže omladiť až o 30 %! Bohužiaľ, najvyššiu koncentráciu tejto látky majú mladší muži.

Zlepšuje pamäť i kvalitu spánku

To však ani zďaleka nie je všetko. Semenná tekutina má ďaleko viac zdraviu prospešných účinkov. Už vtedy, keď sa dostanú do ženskej vagíny, sú pre ženy užitočné. Niektoré teórie však naznačujú, že ich prehĺtanie môže mať účinky na zdravie ženy zdvojnásobiť.

Podľa portálu Yourtango.com majú spermie tieto zdravotné výhody:

  1. Prírodné antidepresívum
  2. Redukuje úzkosť
  3. Zlepšuje kvalitu spánku
  4. Zvyšuje energiu
  5. Zlepšuje koncentráciu
  6. Zlepšuje pamäť
  7. Zlepšuje duševnú bdelosť
  8. Napomáha podpore tehotenstva
  9. Zvyšuje sexuálne správanie žien
  10. Znižuje bolesť

V semennej plazme sa totiž nachádza niekoľko užitočných chemických látok, ktoré sú zodpovedné za spomínané účinky! Patrí sem testosterón, estrogén, prolaktín, opiáty peptidov, oxytocín, serotonín a melatonín.

Dôkaz o ich prospešnosti

O prospešnosti spermií vie šesťdesiatsedemročná Stella Ralfiniová. Verejnosť šokovala svojim mladistvým vzhľadom bez akýchkoľvek známok starnutia. Keď sa jej ženy pýtali, aby prezradila recept na večnú mladosť, boli prekvapené a šokované, čo im povedala. Mužský ejakulát! Údajne hneď po ejakulácii si semeno natrie na tvár a nechá pôsobiť 15 minút. Vďaka tomu má krásnu pleť bez vrások a pritom za ňu nezaplatí ani cent. Jediné, na čo však Stella upozornila je, aby bol muž zdravý a viedol zdravý životný štýl. Ženy tak nemusia míňať veľké sumy peňazí na kozmetické prípravky, ktoré im navyše nemusia pomôcť.

S účinkami spermií dokonca súhlasí dermatológ Oscar Hevia. Sú silným antioxidantom, ktorý dokáže divy! Obsahuje proteolytické enzýmy, ktoré dokážu prelomiť nerovnomernú a zahustenú staršiu vrstvu pokožky.

Fotogaléria

2018-07-14 06:00:00  |  Foto: Gettyimages.com  |  Zdroj: Janka

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia