Natlačili ste do seba počas dňa množstvo jedla? Náprava, ktorá vymaže dôsledky!

Zdroj: gettyimages.com
2018-04-29 15:29:00

Opäť ste to prehnali a teraz čelíte dôsledkom? Jednak máte zle svedomie a navyše, váš žalúdok kričí o pomoc. Počas dňa ste toho zjedli dve na tri a nedá sa povedať, že by išlo o zdravé potraviny. Existuje však nápoj, ktorým vymažete stravovacie hriechy, ktorých ste sa dopustili počas dňa.

 

Zakaždým si poviete, že začnete odznova a dáte prednosť nízkokalorickým jedlám a vždy to skončí rovnako. Natlačíte počas dňa do seba všetko, čo vám príde pod ruku. Hoci je najlepšie úplne sa tomu vyhnúť a stravovať a racionálne niekoľkokrát denne v menších porciách, predsa len existuje spôsob, vďaka ktorému vaše telo zabudne na to, čo ste mu spôsobili počas dňa. Ľudské telo si totiž všetko pamätá. Čo prijmete, to sa odrazí navonok. Hoci hovoríme o dlhodobom horizonte, keď sa výsledky (vysoký krvný tlak z presolených potravín, cukrovka a kardiovaskulárne ochorenia z mastných a sladkých jedál, atď.) dostavia, už ich len ťažko odstránite.

Čítajte tiež: Najčastejšia chyba pri sprchovaní, ktorou si koledujete o veľa: Toto je správny spôsob hygieny!

Ak si doprajete tento prírodný nápoj, skonzumované nezdravé potraviny nebudú mať na vaše telo až taký veľký vplyv! Podporí váš metabolizmus a čo je hlavné, vyčistí telo od toxínov. Nezdravé potraviny totiž dokážu naše telo zásobiť nánosmi toxických látok! Aký nápoj to dokáže?

Môže za to kombinácia určitých surovín, ktoré naštartujú metabolizmus a spaľovanie tukov.

Ako na to? 

Na výrobu tohto nápoja potrebujete:

  • citrón bez kôry

  • palička škorice alebo čajová lyžičku škorice v prášku (cejlónska)

  • čajová lyžička jablčného octu

  • 2 čajové lyžičky nastrúhaného zázvoru

  • hrsť petržlenovej vňate

  • 2 dcl vody

Postup: Dajte všetky ingrediencie do mixéru a rozmixujte. Vypite nápoj pred spaním a svoje telo doplníte o zdraviu prospešné látky. Dokáže však toho oveľa viac! Čistí krv, eliminuje nepríjemný zápach z úst a predchádza a lieči infekcie ľadvín a močového mechúra. Je bohatý na antioxidanty a má silné protizápalové účinky. Znižuje zadržiavanie tekutín v tele, čím odstraňuje opuchy a vyplavuje z tela prebytočné tekutiny.

2018-04-29 15:29:00  |  Foto: Gettyimages.com  |  Zdroj: Janka

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia