Žena odhodila zábrany a spravila niečo, čo ešte žiadna: Pravda o tom, ako vyzeráme počas menštruácie!

Menštruácia je pre mnohé ženy nepríjemná a bolestivá.
Zdroj: profimedia.sk
2017-03-29 11:30:00

Predmenštruačný syndróm aj menštruáciu prežíva každá žena po svojom. Mnohé trpia počas svojich dní migrénami, kŕčmi a väčšinu žien trápi neustále nafúknuté brucho. Práve s posledným spomínaným symptómom sa Malin Olofsson dlho nevedela vyrovnať.

Malin je 27-ročná žena, ktorá 15 rokov trpela anorexiou. Po náročnej liečbe sa rozhodla podeliť o svoj príbeh a podporovať mladé ženy v tom, aby mali rady samé seba také, aké sú. Prednedávnom na svojom Instagrame zverejnila fotografiu, ktorou dojala ženy po celom svete. Dúfa, že vďaka tomu dodá odvahu mladým ženám k tomu, aby sa nehanbili za svoje telo a netrápili sa zmenami, ktorými počas cyklu ich telo prechádza.

„TOTO JE NORMÁLNE,“ píše pod fotografiou Malin a dodáva: „Áno, je ťažké nemať pocit, že to nemusím skrývať a sťahovať brucho. Normálne dýchanie je však oveľa dôležitejšie než to, čo si o mne myslia iní ľudia.“


Poteší maškrtné jazýčky a prospeje zdraviu: Domáca slanina v slanom náleve!


Na fotografiu reagovalo množstvo žien, ktoré sú Malin vďačné za to, že sa odhodlala ukázať svetu pravdu.

Kedysi anorexia, dnes láska k telu

Malin trpela od svojich dvanástich rokov anorexiou.

 „Liečba poruchy príjmu potravy je náročná. Vyžaduje si to čas a odhodlanie. Znamená to množstvo sĺz, obrovskú bolesť a strach,“ píše Malin pod desivou fotografiou, na ktorej je vyziabnutá na kosť a kožu.

Dnes sa Malin venuje fitnes a šíri filozofiu lásky k vlastnému telu.

 „Neobviňujte svoje telo z toho, ako sa cítite. Nikdy to nie je jeho chyba. Nikdy nie je vaša chyba to, ako vaše telo vyzerá. Áno, počas rôznych hormonálnych zmien sa môžete cítiť mizerne. Namiesto toho, aby ste to ešte zhoršovali a hanbili sa za svoje telo, urobte presný opak. Uvedomte si, že toto je presne čas, keď potrebujete extra dávku lásky a porozumenia. Ste dokonalé a vaše telo si len robí svoju prácu.“ 

Tak znie posolstvo Malin, ktorá si jedinou fotografiou získala obdiv stovky žien po celom svete.

Čítajte tiež: Príčina rakoviny odhalená: Pravý dôvod, prečo vraj vzniká zákerná choroba!

Fotogaléria

2017-03-29 11:30:00  |  Text: ts   |  Foto: Profimedia.sk  |  Zdroj: Instagram

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia