Spánok v trenkách sa môže odraziť na mužskom prirodzení: Budete to ľutovať ešte dlhé roky!

Odhoďte trenky, zdravšie je spať bez spodnej bielizne.
Zdroj: thinkstock.com
2017-01-17 14:00:00

Do postele v spondej bielizni? Muži by mali na to zabudnúť! Dajte zbohom trenírkami, slipom či boxerkám v prospech zachovania svojho zdravia. V opačnom prípade to môže mať na nich dopad, ktorý nie je najpríjemnejší...

Zdravotníci predložili silný argument, prečo odhodiť spodnú bielizeň a ísť spať tak, ako nás Boh stvoril.

Počas toho, ako máte zatvorené oči a oddychujete, sa dejú veľké veci. Keď spíte, vaše telo je v procese regenerácie a omladenia. Taktiež dochádza k neuveriteľným fyzickým výkonom - sval počas spánku rastie, tkanivo sa obnovuje a upravujú sa hladiny hormónov. Bohužiaľ, väčšina mužov si však počas spánku nevedomky poškodzuje zdravie, konkrétne plodnosť! Na vine sú trenky, boxerky a slipy, v ktorých sa tak s obľubou ponárajú do ríši snov.

Je to prospešné pre ich intímnu oblasť

Dr. Brian Steixner, riaditeľ Inštitútu pre zdravie mužov z Urologickej skupiny v Jersey, je proti noseniu boxeriek v posteli. Prinútiť ľudí, aby spali nahí, je len pre ich dobro a zdravie!

Každý muž chce mať zdravé spermie. Odborník však upozorňuje, že kvalita spermií môže byť ovplyvnená prehriatím v oblasti pánskeho rozkroku v nočných hodinách.


Najznámejší liek na čiernej listine? Roky užívania, no takmer so žiadnym účinkom!


"V intímnej oblasti musí byť správna teplota za účelom optimalizácie produkcie spermií. Navyše, vyššia tvorba baktérií prispieva k väčšej pravdepodobnosti vzniku infekcie," dodal Dr. Steixner.

Tým, že v noci budete spať v boxerkách, v intímnej oblasti bude teplo a vlhko, čo sú priaznivé podmienky pre rozmnožovanie baktérií, ktoré nakoniec môžu prispieť k vzniku infekcie. Spánok bez spodnej bielizne je priam nevyhnutný hlavne v lete. Zlepšuje metabolizmus, udržiava hladinu kortizolu a ráno sa zobudíte svieži a vyspatí. Ukázalo sa však, že treba odhodiť pyžamo aj v iných ročných obdobiach!

Prečo spať nahý?

Nech žije nočná nahota! Má oveľa viac pozitívnych stránok, ako si myslíte. Pozrite sa, prečo by ste mali zabudnúť na pyžamo. Týka sa to i nežnejšieho pohlavia.

  • Prospieva k správneho krvnému obehu.
  • Uvoľní takmer všetko svalové napätie.
  • Spálite viac kalórií (telo vydáva väčšiu energiu, aby sa zahrialo).
  • Zachováte si mladosť (uvoľňujú sa melanín a rastový hormón, ktoré regenerujú organizmus).
  • Dochádza k regenerácii ženských hormónov, ktoré lepšie fungujú pri nižších teplotách.
  • Intímne partie budú dýchať, minimalizuje sa množenie baktérií.

Čítajte tiež: Najhorší čas na obed, keď sa snažíte schudnúť: Dôvod, prečo tuk nejde dole!

2017-01-17 14:00:00  |  Text: Janka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: mirror.co.uk

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia