Žena jeden rok nepoužila dezodorant, ani žiletku: Takto dopadla!

Viete si predstaviť život bez dezodorantov?
Zdroj: profimedia.sk
2017-01-04 12:00:00

Zatiaľ čo väčšina bez jeho použitia ani len z domu nevyjde, dvadsaťdvaročná Elyse Brautigam si na to nepotrpí. Ba práve naopak. Už dvanásť mesiacov po dezodorante nesiahla! Taktiež si neholí podpazušie, čo je v dnešnej spoločnosti alfou a omegou osobnej hygieny. Výsledok?


Mladá žena holduje zdravému životnému štýlu, je vegánkou a pravidelne cvičí. Odkedy zmenila svoj jedálníček a preferuje surovú stravu, upravili sa jej hormóny a taktiež sa zmenil jej telesný pach. O to viac, keď prestala používať antiperspiranty a dezodoranty. Bála sa ich aplikovať na pokožku, keďže sa spájajú s možným vznikom rakoviny prsníka. Navždy sa s nimi rozlúčila a neľutuje!

 

A photo posted by Alyse Brautigam (@alysebrautigam) on

 

 

A photo posted by Alyse Brautigam (@alysebrautigam) on


Koniec s telesným pachom

V súčasnosti sa potí menej a o telesnom zápachu taktiež nemôže byť reč. Sama bola prekvapená, že jej pot nezapácha. Vedela, že za to môže kombinácia zdravej surovej stravy a skoncovanie s dezodorantmi. Každý by si pritom myslel, že práve odmietanie antiperspiračných prípravkov a holenia v podpazuší by spôsobil väčšie potenie a zápach.


Čo budeme jesť? Superpotraviny na rok 2017, ktoré zaplnia naše chladničky!


"Vaše telo v skutočnosti rôzne vonia podľa toho, čo ste zjedli," vyhlásila mladá žena, ktorá žije na Hawai, kde je veľmi teplo.

Nehanbí sa ani za svoje neoholené podpazušie. Ak má pocit, že sa viac potí, len si ho opláchne obyčajnou vodou. To podľa nej stačí.

Blogerka sa zaujíma o prirodzený a zdravý spôsob života. Preto skúša, ako sa čo najviac vyhnúť chémii a umelým látkam, ktoré dávame do tela. Ktovie s čím príde nabudúce?

Čítajte tiež: Veľký omyl pri vyprážaní jedál, ktorý robí takmer každý: S týmto skoncujte čo najskôr!

2017-01-04 12:00:00  |  Text: Janka   |  Foto: Profimedia.sk  |  Zdroj: independent.co.uk

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia