Dajte si túto zmes pod jazyk pred spaním: Nikdy sa nezobudíte unavení!

Himalájska soľ je zdraviu prospešná, dokonca sa postará aj o kvalitný spánok.
Zdroj: profimedia.sk
2017-01-31 19:20:00

Zazvonil vám ráno budík a vy namiesto toho, aby ste sa zobudili oddýchnutí a svieži, začnete hneď zívať? Je tu riešenie, ako to napraviť. Už nikdy nevstanete z postele unavení!

Problémy so spánkom

Čoraz viac ľudí sa sťažuje, akí sú bez energie. Nie je pritom reč len o starších, rovnako sa cítia aj mladšie ročníky. Čo je dôvodom? Nedostatok spánku? Najideálnejšie je spávať pravidelne 7-8 hodín, no ľudia sa ponárajú do ríši snov v skutočnosti približne na 6 hodín. Aj keď si mnohí povedia, že ide iba o 1-2 hodiny menej, aj tie však môžu mať veľký vplyv na naše zdravie.

Mnohí majú problémy so zaspávaním a netušia, čo je za tým. Pritom stačí len obmedziť kofeín, sledovanie televízie či prácu na počítači aspoň hodinu pred tým, než sa uložíte do postele. Keď pracujete na počítači, váš mozog je vo vysokej pohotovosti, takže potrebuje nejaký čas na to, aby sa upokojil. V opačnom prípade, ak si ľahnete do postele hneď po vypnutí počítača, nečakajte, že zaspíte do jednej hodiny..


Prelom v medicíne na celom svete: Budúcnosť je v tejto liečbe!


Konečne vitálni a plní energie!

Existuje prírodný prostriedok, ktorý vám pomôže so spánkom! Ide o efektívny liek, vďaka ktorému sa prebudíte plní energie a svieži a vitálni. Najlepšie na tom je, že ho nemusíte kupovať, pravdepodobne ho totiž už máte doma! Tajomstvom tohto domáceho prírodného lieku je himalájska soľ. Himalájska ružová soľ je veľmi užitočná na migrény, taktiež podporuje funkciu nadobličiek v ich úsilí bojovať proti chorobám. Ba čo viac, je veľmi užitočnou pomôckou v procese chudnutia. Môže ovplyvniť hladinu serotonínu (neurotransmiter, hormón pohody a šťastia), takže možno povedať, že pomáha v boji proti depresii. A tá najdôležitejšia vec... Himalájska soľ stabilizuje hladiny melatonínu, teda hormónu, ktorý je rozhodujúci pre dobrý spánok.

Jediné, čo musíte spraviť, je zmiešať 5 čajových lyžičiek organického medu s 1 lyžičkou ružovej himalájskej soli v sklenenej nádobe. Každý večer by ste mali konzumovať tento domáci prostriedok pred tým, než idete spať. Stačí si dať 1 lyžičku pod jazyk. Zaspíte rýchlejšie a už sa nikdy nezobudíte unavení!

Čítajte tiež: Jedinečný spôsob, ako liečiť nádchu: Dajte si mokré ponožky a sledujte, čo sa bude diať!

2017-01-31 19:20:00  |  Text: Janka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: red

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia