Hrozba namiesto pomoci: Nezvratný dôkaz o škodlivosti očkovania

Očkovanie skutočne môže vyvolať u detí autizmus.
Zdroj: hangthebankers.com
2013-10-30 06:00:00

Očkovanie detí je citlivou témou a vyvoláva polemiku. Množstvo rodičov ho odmieta z obavy o zdravie svojich detí. Skutočne spôsobuje zdravotné problémy? Je pravda, že pediatri málo informujú rodičov o možných nežiaducich účinkoch, ktoré navyše prirovnávajú k liekom. Vyzerá to tak, že ich obavy boli opodstatnené! Nedávno americký súd diskrétne, ale bez medializácie a potichu potvrdil, že kombinovaná vakcína na osýpky, mumps a ružienku (MMR) skutočne spôsobuje autizmus!

Dostal encefalitídu

O tomto by nechcel žiadny rodič počuť! MMR vakcína u desaťročného chlapca dokázateľne viedla k vyvolaniu autizmu. Dokonca v nedávno zverejnenom rozsudku, časť ktorého bola utajená pred verejnosťou, bolo chlapcovi prisúdených státisíce dolárov ako odškodné. Peniaze však neodstránia to, čo sa stalo nevinnému chlapčekovi!

Rodičia uviedli, že ich syn Ryan Mojabe dostal po zaočkovaní vakcínou MMR encefalitídu, ktorá je v USA na zozname vedľajších účinkov očkovania. Za ňu sa poskytuje odškodné. Encefalitída sa prejavuje ako neuroimunologicky podmienená dysfunkcia vo forme astmy a autistického spektra (ASD).

Nejaký čas trvalo, kým federálna vláda uznala, že chlapčekova encefalitída bola vyvolaná očkovaním proti osýpkam, mumpsu a rubeole. Ryanov prípad najprv putoval z jedného súdu na druhý a neskôr sa ním začal zaoberať špeciálny súd pre prípady poškodenia očkovaním.

„Ryan utrpel poškodenie, konkrétne encefalitídu 5 až 15 dní po očkovaní. Tento prípad je hodný odškodnenia,“ potvrdilo americké ministerstvo zdravotníctva.

Vláda bez názoru, dokumenty utajené

Zaujímavé je, že dokumenty, v ktorých vláda priznáva ujmu, sú stále utajené. Vláda i súd sa zdráhali vyjadriť svoj názor, či Ryanova encefalitída viedla skutočne k rozvoju ďalších ochorení – autizmu. V každom prípade už len fakt, že sú dokumenty cenzurované, svedčí o tom, že vláda skrýva pred verejnosťou niečo dôležité. Pravdepodobne sa bojí priznať niečo, o čom sa už dlhé roky hovorilo v súvislosti s očkovaním – očkovacia vakcína môže spôsobiť autizmus.

Potvrdzuje to i ďalší prípad

Za zmienku stojí i prípad mladej Emily Mollerovej z Texasu, ktorej bolo prisúdené odškodné za to, čo jej spôsobilo MMR očkovanie. Mala vážnu reakciu nielen po MMR vakcíne, ale po podaní DTaP vakcíny (diftéria, tetanus a čierny kašeľ), HiB (hemofilné infekcie) a vakcíne Prevenar (pneumokoky). Úrady aj v prípade Molly potvrdili, že očkovanie viedlo k autizmu a ďalším vývojovým poruchám.

Kedysi nezmysel, dnes skutočnosť

Obavy o škodlivosti očkovacej vakcíny vyvolal Dr. Andrew Wakefield ešte v 90-tych rokoch. Tvrdil, že sa našla súvislosť medzi vakcínou a autizmom. Vtedy sa bohužiaľ nepodaril nájsť žiaden dôkaz a jeho teória tak bola odmietnutá tuctom veľkých britských zdravotníckych skupín. Jeho práca bola zdiskreditovaná a prišiel o právo vykonávať lekársku prax vo Veľkej Británii. No teraz je všetko inak. To, čo mnohí považovali na nezmysel, je v súčasnosti nevyvrátiteľná skutočnosť.

„U týchto detí existujú pádne dôkazy o nežiaducich vedľajších účinkoch MMR očkovania, ktoré zahŕňajú poškodenia mozgu s následným rozvojom spektra autistických ochorení. Teraz je to už len otázkou čísel, koľko detí je po očkovaní takto postihnutých. Príbehy rodičov boli po celý ten čas pravdivé… Vlády musia raz a navždy prestať zahrávať sa so slovíčkami. Kým sa oni handrkujú, neustále dochádza k novým a novým poškodeniam detí. Dúfam, že u týchto detí dokážu rozpoznať ochorenia ich tráviaceho traktu a následnou liečbou im uľavia od ťažkostí. Toto sa malo udiať už dávno,“ povedal na záver Dr. Wakefield.

2013-10-30 06:00:00  |  Text: Janka   |  Foto: Hangthebankers.com  |  Zdroj: naturalnews.com

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia