Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Boli sme stvorení mimozemšťanmi? Zrejme máme mimozemskú DNA

Podľa vedcov nás stvorili mimozemšťania.
Podľa vedcov nás stvorili mimozemšťania. (Zdroj: sxc.hu )

Prekvapivý historický objav sa podaril skupine výskumníkov! Vedci pracovali 13 rokov na projekte ľudského genómu, ktorý dokončili v roku 2003. Výsledky výskumu boli šokujúce. Vedci sa domievajú, že takzvaných 97% nezakódovaných sekvencií v ľudskej DNA je genetickým kódom mimozemských životných foriem. Preto sa nezľaknite, ale vo svojom genetickom kóde máte zrejme mimozemskú DNA!

 

Mimozemšťania vytvorili nový život

Nezakódované sekvencie, pôvodne známe ako „odpadová DNA“, boli objavené pred rokmi a ich funkcia zostala záhadou. Zistilo sa, že väčšina ľudskej DNA je mimozemského pôvodu.
Po kompletných analýzach za asistencie ďalších vedcov, počítačových programátorov, matematikov a ďalších učencov, profesora Changa zaujímalo, či „odpadová ľudská DNA“ bola vytvorená nejakým druhom „mimozemského programátora“.

"Naša hypotéza je, že vyššia mimozemská životná forma sa zapojila do vytvárania nového života a vysadila ho na rôznych planétach. Zem je len jednou z nich. To, čo vidíme v našej DNA, je akýsi program obsahujúci dve verzie nejakého veľkého kódu a základného kódu. Prvým faktom je, že úplný „program“ nebol rozhodne napísaný na Zemi, čo je teraz overený fakt. Druhým faktom je, že gény samy o sebe nie sú dostačujúce pre vysvetlenie evolúcie. „V hre“ musí byť niečo väčšie. Skôr či neskôr sa musíme vysporiadať s predstavou, že všetok život na Zemi nesie genetický kód svojich mimozemských bratrancov a sesterníc, a že s evolúciou to nie je tak, ako sme si mysleli ,“ uviedol Profesor Chang.

V DNA sú zakódované mimozemské signály

Teraz v roku 2013 vedci z Kazachstanu veria, že ľudská DNA bola zakódovaná mimozemským signálom od starých mimozemských civilizácií. Výskumníci tvrdia, že matematický kód v ľudskej DNA nemôže byť vysvetlený evolúciou. Ak to zhrnieme, sme žijúce, dýchajúce „nádoby“ pre akýsi druh mimozemského posolstva, ktoré je ľahšie využiť k zachyteniu mimozemského života, ako zachytávať mimozemský život cez rádiové vysielanie.

"Akonáhle je raz zafixovaný, mohol by kód zostať bez zmeny po celé veky. V skutočnosti je najodolnejšou známou konštrukciou. Preto predstavuje mimoriadne spoľahlivé úložiško pre inteligentné charakteristiky. Akonáhle je genóm príslušným spôsobom prepísaný, nový kód s charakteristickým znakom zostane zmrazený v bunke a jeho potomstvu, takže potom môže byť doručený skrz čas a priestor,“ napísali vedci vo vedeckom časopise Ikarus.

Vedci tiež tvrdia, že ľudská DNA je zorganizovaná tak presne, že ukazuje „súbor aritmetických a ideografických vzorcov symbolickej reči“. Ich výskum viedol vedcov k záveru, že sme boli stvorení „mimo slnečný systém už pred niekoľkými miliardami rokov.“

Jedna záhada však zostáva nevyriešená. Ak by sme boli naozaj vytvorení mimozemšťanmi, kto potom stvoril ich?

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9