Šokujúce tvrdenie vedca: Vakcíny spôsobujú vznik homosexuality

Očkovacie vakcíny údajne robia z ľudí opačne orientovaných.
2013-06-12 09:00:00

Očkovanie je veľmi prepieranou témou, jedni rodičia sú presvedčení, že môže u ich detí vyvolať nepríjemné zdravotné problémy, iní veria, že sú bezpečné. Žeby predsa len nebolo očkovanie detí bez vedľajších účinkov? Podľa talianskeho vedca očkovanie zasahuje do vývoja detí a spôsobuje vznik homosexuality.

Sedemdesiatročný taliansky vedec Gian Paolo Vanoli je ako zarytý odporca vakcín a vôbec tradičnej medicíny presvedčený o súvislosti medzi očkovacími látkami a homosexuality.

Látky vo vakcíne blokujú vývoj dieťaťa

„Po zavedení vakcíny dieťa naďalej rastie a snaží sa nájsť svoju vlastnú osobnosť.  Ich vývoj je však zablokovaný ortuťou a inými látkami prítomnými vo vakcíne, ktoré vstupujú do mozgu a tak z neho stáva homosexuál,“ povedal Gian Paolo Vanoli.

Podľa neho sa bude problém týkať najbližších generácií. V ďalších rokoch možno očakávať omnoho viac gayov a lesbičiek, ako tak bolo doteraz, čo považuje za katastrofu, každé očkovanie produkuje homosexualitu, lebo zabraňuje vývoju osobnosti človeka. Podľa neho ide o druh autizmu.

Podľa neho je to choroba

Otázkou ostáva, či možno považovať toto jeho tvrdenie za pravdivé. Súvislosť medzi homosexualitou a ortuťou mohol však vyvodiť na základe toho, že ortuť narušuje hormonálnu rovnováhu, čo potvrdili viaceré štúdie. Je nutné tiež dodať, že tento vedec považuje homosexualitu za chorobu.

"Je mi jedno, čo si o tom myslí Svetová zdravotnícka organizácia, ale podľa mňa je homosexualita choroba a niečo, čo nerešpektuje poriadok v živote. Problémom sú očkovacie vakcíny, ktoré narúšajú bežný chod života a rušia našu myseľ a dušu. Dôkazom toho je veľký nárast počtu homosexuálov," dodal na záver taliansky vedec Paolo Vanoli.

2013-06-12 09:00:00  |  Text: Janka   |  Foto: Photl.com  |  Zdroj: care2.com

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia