Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

MENEJ známy TRIK, ako na KRUHY pod očami: BONUSOM je odstránenie jačmenného ZRNA

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: gettyimages.com)

Poličky, ktoré sa prehýbajú pod nánosom rôznych kozmetických prípravkov, ktoré nie a nie zabrať na opuchy pod očami, vám niečo hovoria? Je čas zvoliť inú taktiku. Otvorte chladničku a vytiahnite túto potravinu, nabitú bielkovinami!

Je jedno, či vás trápia tmavé miesta pod očami, opuchy, alebo bojujete s nepríjemným pálením očí či jačmenným zrnom. Problém môže vyriešiť jeden trik, ktorý nebude toľko stáť ako kozmetika, sľubujúca prevratné účinky. Pomôže jedna potravina, po ktorej siahajú zvyčajne tí, ktorí chcú schudnúť alebo iní, ktorí si budujú svalovú hmotu a chcú svojum telu dopriať dávku proteínov. Zoznámte sa s tvarohom - bojovníkom proti kruhom pod očami.

Obklady na oči

Tvarohové obklady zmiernia nepríjemné bolesti spôsobené jačmenným zrnom a zároveň vám po nich splasne opuch. Stačí zmiešať tri polievkové lyžice tvarohu so šťavou z jedného citrónu a trochou mlieka. Dobre premiešajte a zmes naneste na dva kozmetické tampóny a na 20 minút položte na obe očné viečka. 

Čítajte tiež: Na čo si dávať POZOR podľa DÁTUMU narodenia? Zdravotné PROBLÉMY jednotlivých ZNAMENÍ!

MENEJ známy TRIK, ako
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Alebo môžete tvaroh využiť o niečo jednoduchšie - ľahnite si na chrbát a na zavreté viečka jemne položke lyžičku tvarohu. Obklad môžete nechať pôsobiť desať minút a zatiaľ čo bude účinkovať, vy môžete relaxovať. Nakoniec tvaroh umyte dostatočným množstvom vody. 

Ako pomáha tvaroh?

Tvaroh sa považuje za jedinečnú potravinu, ktorá je však často podceňovaná. Hodí sa nielen do kuchyne, ale dokáže aj uzdraviť. Ide o bohatý zdroj bielkovín s relatívne nízkou energetickou hodnotou, čo ocenia hlavne tí, ktorí sa snažia zhodiť prebytočné kilogramy. Málokto vie o tom, že táto potravina pomáha na miestach na tele, kde je potrebné vytiahnuť zápal a potlačiť opuch. 

Viac o téme: ZdraviePrevenciaTvarohKruhy pod očami
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9