Pomoc na obličkové KAMENE bez toho, aby ste šli pod nôž: Rozbije ich táto príjemná ČINNOSŤ!

Zdroj: gettyimages.com
2020-10-13 06:00:00

Doteraz sa odstraňovanie obličkových kameňov riešilo buď množstvom tekutín alebo operáciou. Vyzerá to tak, že tu máme bezbolestnú revolučnú metódu. Ten najpríjemnejší spôsob, aký si viete predstaviť, pomôže pri liečbe kameňov!

Niet pochýb o tom, že sex má množstvo zdravotných výhod a ľudské telo z neho čerpá len samé pozitíva. Napriek tomu, že nejde o novinku, zrejme vás prekvapí ďalšia výhoda intímnych chvíľ za dverami spálne. 

Čítajte tiež: Častý PROBLÉM, na ktorý sa mnohí sťažujú: PREDZVESŤ, že sa blíži nepríjemná CHOROBA!

Bez problému vďaka sexu

Pravidelný sex zvyšuje šance na spontánne vylučovanie obličkových kameňov o viac ako polovicu, ako sa uvádza na thesun.co.uk! Stačilo tri až štyri týždne milostných radovánok na to, aby pomohli nežnejšiemu pohlaviu prekonať tento problém do dvoch týždňov, pričom podľa štúdie väčšie obličkové kamene zmizli po štyroch týždňoch sexu. Normálne sa zvykne vylúčiť menej ako polovica prirodzeným spôsobom. No často sa stáva, že pacienti musia problém vyriešiť chirurgickým zákrokom alebo liečbou rázovými vlnami. 

Môžu za to chemické látky

Podľa odborníkov to majú na svedomí chemikálie uvoľňované pri sexe a orgazme, ktoré zvyšujú kontrakciu kľúčových svalov a napomáhajú tak k vylučovaniu obličkových kameňov. Vedci sledovali 70 žien, ktoré mali v močových cestách zachytené obličkové kamene. Polovica mala mať sex trikrát až štyrikrát týždenne po dobu jedného mesiaca, zvyšné ženy tak nerobili. O dva týždne neskôr sa vyliečilo 80 percent žien, ktoré mali pravidelný sex. Iba 51 percent z tých, ktorí sa vyhýbali intimite, sa zbavili obličkových kameňov.

Zistenia tureckej univerzity Avrasya boli zverejnené v časopise International Urology and Nephrology.

Pozitívum aj u mužov

Predchádzajúce štúdie ukázali, že muži, ktorí sexujú trikrát až štyrikrát týždenne, majú tiež väčšiu pravdepodobnosť, že sa zbavia obličkových kameňov. Asi u jedného z desiatich Britov sa vyvinú obličkové kamene, ktoré sa vytvárajú hromadením tvrdých vápenatých solí. Môžu byť veľmi bolestivé a pri neliečení môžu viesť k infekciám obličiek alebo dokonca k poškodeniu orgánu.

Fotogaléria


Tagy:
zdravie sex ženy obličkové kamene

2020-10-13 06:00:00  |  Foto: gettyimages.com  |  Autor: © Zoznam/Janka

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia