Koniec kvapkám do nosa: Najlepší liek na prechladnutie sa skrýva za dverami spálne!

Zababušte sa spoločne do postele a choroby nebudú mať šancu.
Zdroj: thinkstock.com
2016-11-20 18:00:00

Keď máme nádchu, tečie nám z nosa, kýchame a čelíme nepríjemnému škriabaniu v hrdle. Ihneď bežíme do lekárne a veríme, že tam sa nachádzajú lieky, ktoré pomôžu. Pritom skutočne liečivý potenciál sa skrýva inde. V manželskej posteli!

Spoliehame sa na kvapky do nosa, cmúľame rôzne pastilky, po ktorých by sa nám malo uľaviť, pijeme rôzne nápoje z práškov, ktoré by mali zmierniť príznaky.. A veríme na ich účinky. Mnohí však zabúdajú na recept starých materí! Najlepšie na nachladnutie je vypotiť sa na cudzom tele!

Náš imunitný systém je v týchto dňoch vystavený ťažkej skúške. Okolo nás ľudia kýchajú, sú často chorí, vonku zúri chladnejšie počasie, ktoré sa strieda s teplotami vo vykúrených miestnostiach, kde trávime veľa času.. Imunita je oslabená a my v tomto období ľahšie podliehame chorobám. Ak sa im chcete vyhnúť, je tu jeden účinný liek - sex.

Posilňuje imunitu, znižuje bolesť a zlepší dýchanie

Pred nachladnutiami a virózami nás dokážu spoľahlivo ochrániť imunoglobulíny, čo sú protilátky imunitného systému. Milostné radovánky vo dvojici minimálne dvakrát za týždeň, stimulujú ich množstvo a aktivitu. Tí, ktorí majú pravidelne sex, sa tak vyhnú chorobám.


Dokáže sa náš žalúdok scvrknúť, ak budeme jesť menej?


Dokonca vplýva aj na bolesti! Choroby sú často sprevádzané nepríjemnými príznakmi, na ktoré nemusia lieky účinkovať. Ak však chcete bolesť doslova otupiť a zmierniť, pomôže vám orgazmus. Uľaví celému telu a vôbec, po ňom sa budete cítiť výborne! Prírodné opiáty vylučované pri sexe dokážu priam zázraky a zlikvidujú bolesť!

Aj kvapky do nosa, ktoré sú medzi ľuďmi obľúbené, nemusíte používať, keď máte nádchu. Pri milovaní sa vám rozšíria cievy, zlepší sa prekrvenie a zrýchli dych. Toto všetko zlepší dýchanie. Do hry vstupuje aj potenie, ktoré vylučuje postupne chorobu z tela.

Zásady, ako nenakaziť partnera

Čo sa týka ochorenia a sexu, treba byť ohľaduplný. Ak sa nechcete vzdať milostných radovániek, no už bojujete s virózou, je nutné dodržiavať pár zásad. V tomto prípade je lepší sex odzadu, kedy si nedýchate priamo do tváre. Alebo môžete dať prednosť túleniu a orálneho sexu. Stačí si užiť maznanie v posteli a hneď máte vyššiu šancu na uzdravenie.

Recept na nachladnutie je jednoznačný: sex. Ak ho vyskúšate a nahradíte kvapky do nosa milostným radovánkam, môžete zabudnúť na kýchanie.

Čítajte tiež: Neliečia močové cesty? Šokujúce zistenie o brusniciach ako o veľkom mýtuse!

2016-11-20 18:00:00  |  Text: Janka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: red

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia