Naneste jedlú sódu pod oči a čakajte, čo sa bude diať: Výsledky vás ohromia!

Krásne oči bez tmavých kruhov nemusia byť len snom.
Zdroj: oči, očné okolie
2015-09-28 11:30:00

Je to čarodejka, ktorá dokáže neuveriteľné zázraky! O sóde bikarbóne je už dávno známe, že má široké využitie v domácnosti i v starostlivosti o pleť. Napriek tomu nás dokáže stále prekvapovať svojimi účinkami.

V poslednej dobe ju ženy postupne objavujú ako úžasný kozmetický produkt! Doteraz našla svoje využitie hlavne v domácnosti pri upratovaní domu alebo varení. Dá sa použiť namiesto kypriaceho prášku do koláčov, je skvelá v zeleninovej polievke, ktorá si tak zachová svoju farbu a bude krásne zelená, no pomôže vám tiež vyčistiť kúpeľňu, ktorá sa vďaka nej bude ligotať bez vodných usadenín a inej špiny.

Do boja s kruhmi pod očami!

Jedlá sóda prenikla aj do sveta zdravia a krásy, kde sa postupne udomácňuje. Mnohí si pochvaľujú jej účinky na zuby, ktoré dokáže krásne vybieliť alebo ako peeling na celé telo. Hovorí sa, že dokonca najúčinnejšie masky na tvár obsahujú práve sódu bikarbónu. Málokto však vie, že je účinná aj na očné okolie!


Vyčistite si pľúca už za tri dni: Takto nielen fajčiari chytia druhý dych!


Máte nedostatok spánku? Práve únava býva najčastejším dôvodom vzniku nepekných tmavých kruhov pod očami. Málo spánku preto zistíte hneď pri pohľade do zrkadla. Ak zbadáte tento varovný signál, mali by ste si naordinovať dostatočný oddych. Nie nadarmo sa hovorí, že spánok je tou najpotrebnejšou vecou v kozmetickej taštičke. Na druhej strane, každý vie, že zbaviť sa kruhov poc očami nie je práve najľahšie. V tomto boji vám pomôže práve jedlá sóda. Vďaka nej budú kruhy už len minulosťou a problémy spôsobené nedostatkom spánku a únavou jednoducho zmiznú. Nasledujúci recept vám pomôže odstrániť nielen kruhy, ale dokonca aj vačky pod očami.

Príprava roztoku

Potrebujete pohár teplej vody, do ktorej pridajte jednu čajovú lyžičku sódy bikarbóny a poriadne pomiešajte. Namočte do tejto zmesi vatové tampóny a naneste ich na 10 až 15 minút pod oči. Potom tampóny odstráňte a opláchnite si tvár. Následne použite hydratačný krém pod oči. Sóda bikarbóna tmavé kruhy doslova zosvetlí, takže nebudú tak vidieť. Recept môžete kedykoľvek zopakovať pre ešte lepší efekt. Dávajte si však pozor pri jej nanášaní, aby sa vám nedostala do očí!

Čítajte tiež: Príbeh osoby, ktorá prešla zmenou pohlavia: Šokuje vás, čo ho robí skutočne šťastným!

2015-09-28 11:30:00  |  Text: Janka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: healthyandnaturallife.com

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia