Tajný recept nemeckých liečiteľov: Elixír, ktorý si poradí nielen s vysokým krvným tlakom!

Spravte si nápoj, ktorý zatočí so zdravotnými problémami!
Zdroj: thinkstock.com
2017-03-22 11:30:00

Koniec s výkyvmi tlaku! Len 4 polievkové lyžice tejto zmesi s vami urobia doslova zázraky. Vyskúšajte nasledujúci recept z ingrediencií, ktoré podporia zdravie a dodajú vášmu telu dostatok výživných látok.

V poslednom čase sa čoraz viac ľudí obracajú na alternatívnu medicínu. Liečba prírodnými prostriedkami sa môže zdať účinnou a efektívnou, no za každých okolností je potrebné ju konzultovať so svojím lekárom a dodržiavať aj jeho rady a odporúčania.

Silná trojica, ktorá posilní zdravie

Korene tohto receptu pochádzajú z Nemecka. Elixír sa skladá zo zložiek, ktoré nájdete vo svojej kuchyni. Každá jedna patrí medzi zdravé potraviny, ktoré vám len pomôžu. Ak spojíte ich silu, máte k dispozícii nápoj so zázračnými účinkami. Potrebujete len cesnak, citrón a zázvor!

Cesnak má antibakteriálne, antiseptické a antivírusové vlastnosti. Vyniká množstvom zdraviu prospešných látok, vrátane draslíka, sodíka, vápnika, zinku, medi, ale aj vitamínu C, mangánu a vlákniny. Ďalším prírodným antioxidantom je zázvor, ktorý ocenia hlavne ľudia s tráviacimi ťažkosťami. Navyše, obsahuje gingerol, čo je látka, ktorá pôsobí ako efektívny nástroj na prevenciu a liečbu rakoviny hrubého čreva! Silnú dvojku dopĺňa citrón, ktorý posilňuje imunitný systém a zlepšuje metabolizmus.


Prehltli ste jadierka z jabĺk? Reakcia tela, ktorá na seba nenechá dlho čakať!


Potrebujete:

  • 4 bio citróny
  • 4 hlávky cesnaku
  • 2 PL strúhaného zázvoru
  • 500 ml vody

Postup:

Po dôkladnom opláchnutí zázvoru a citrónov, narežte citrusové ovocie na plátky spolu so šupkou a nechajte chvíľku odstáť. Následne ošúpte cesnak aj zázvor. Všetko rozmixujte v mixéri dohladka. Vylejte zmes do hrnca, zalejte vodou a priveďte do varu. Nezabudnite nápoj stále miešať. Nechajte vychladnúť a preceďte. Uchovávajte zmes v sklenenej fľaši a skladujte v chladničke.

Aby ste využili účinky nápoja na maximum, vypite vždy jeden pohár (250 ml) 2 hodiny pred raňajkami. Robte tak počas 2 týždňov. Nasleduje týždňová prestávka a potom môžete pokračovať v liečbe.

Máte k dispozícii silnú trojicu, ktorá stabilizuje krvný tlak, posilňuje imunitu a vyčistí artérie v najkratšom čase!

Čítajte tiež: Znižuje prietok krvi, ničí kĺby a... : Devastačný účinok módneho trendu, ktorý je horší ako si myslíte!

2017-03-22 11:30:00  |  Text: Janka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: red

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia