Odstráňte si zubný kaz bez lekára: Zázračný trik, ktorý pomôže!

Ako sa zbaviť zubného kameňa raz a navždy? Krásny úsmev docielite aj doma pomocou tohto triku!
Zdroj: thinkstock.com
2016-12-19 11:00:00

Keď máme problémy so zubami, riešime to s lekárom . Obzvlášť zubný kaz si vyžaduje odbornú pomoc. Avšak, nie v každom prípade! Niekedy si dokonca viete pomôcť aj sami, stačí len poznať účinný trik, vďaka ktorému bude kaz minulosťou!

Ľudské telo sa neustále obnovuje. Výnimkou nie sú ani zuby, ktoré sú taktiež schopné samoregenerácie. Aby ste to však podporili, treba tomu trochu pomôcť.

Aj v prípade, ak vás trápi zubný kaz, ktorý je jedným z najčastejším dôvodom, prečo naše kroky vedú k zubárovi. Ten si totiž môžete vyliečiť aj bez návštevy odborníka!

Účinní pomocníci pre zdravý chrup

Znie to neuveriteľne, no skutočne to funguje. Priaznivci alternatívnej medicíny vyhlasujú, že so zubným kazom netreba hneď bežať do ambulancie. Ak vás trápi malý kaz, na jeho regeneráciu budete potrebovať škrupiny z bio vajec a koreň kostihoja lekárskeho.

Škrupina vajíčka v sebe skrýva množstvo minerálov a hlavne vápnik, ktorý z nej robí základný stavebný materiál k regenerácii zubov. Koreň kostihoja lekárskeho zase vyniká tým, že urýchľuje okrem iného rast zubov. Účinné zbrane pre zdravý chrup sú na svete!

Nechutné, no účinné 

Môže sa to zdať na prvý pohľad nechutné, no konzumácia jednej škrupiny bio vajca podporí zubné zdravie. Stačí ju rozmixovať s inými ingredienciami ako súčasť smoothie nápoja. Napríklad banán je najlepším ovocím, v kombinácii so škrupinkou tvorí ideálny pár! Banán totiž udrží čiastočky škrupinky v nápoji, čím tak neklesnú na dno. Nezabudnite vajce pred mixovaním 5 minút povariť, tak sa zbavíte prípadných patogénov. Nápoj pite vo večerných hodinách, práve vtedy telo najlepšie spracúva vápnik.

Ďalším účinným pomocníkom je čerstvý alebo sušený koreň kostihoja. Sušený koreň povarte 10 minút, následne zoberte menšie množstvo  a rozmixujute s pár lyžicami vody. Výsledkom je tekutina, ktorú by ste mali kloktať cca 20 minút. Účinky sa dostavia už po niekoľkých dňoch! Rátajte však s tým, že kaz sa vám môže uzdraviť po 1 až 2 mesiacoch, koľko by mala trvať kúra.

V prípade väčšieho kazu je dobré už navštíviť zubného lekára. Len ten vie odhadnúť, ako závažný je problém a či je vôbec vhodné pustiť sa do liečby bez pomoci odborníka. 

Čítajte tiež: Ako sa odrazí pravidelná konzumácia mäsového vývaru na vašom tele? Toto sa začne diať!

2016-12-19 11:00:00  |  Text: Janka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: red

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia