Znížte si vysoký krvný tlak za 5 minút: Zázračný trik, ktorý funguje!

Sledujte pravidelne svoj krvný tlak.
Zdroj: thinkstock.com
2016-11-20 17:30:00

Je zákerný a často nedá o sebe poznať. Tento tichý zabijak nebolí, takže často ani nevieme, že ním trpíme. Vysoký krvný tlak je síce nenápadný, no môže si vziať to najcennejšie – ľudské zdravie. Ako ho znížiť prirodzenou cestou?

Najspoľahlivejším riešením tohto problému je návšteva lekára, ktorý vám naordinuje správnu liečbu. Tak máte istotu, že sa z toho ostanete a nakoniec vysoký krvný tlak aj porazíte. Nie ste si však istí, či sa týka aj vás? Zmerajte si ho a ak vidíte hodnoty 140/90 mm Hg a viac, mali by ste spozornieť!

Ako na to? 

Popri klasickej liečbe si môžete pomôcť aj doplnkovou, ktorá môže urýchliť vaše vyliečenie. Nasledujúca metóda to sľubuje za neuveriteľne krátky čas! Len za 5 minút! Ide o masáž akupresúrnych bodov. Tieto body sa nachádzajú v zadnej časti hlavy, tesne pod lebkou v malých priehlbinách na oboch stranách krku. V tradičnej čínskej medicíne majú dokonca tieto body aj svoje pomenovanie – body GB 20.


Rozlúčte sa s ružovou tabletkou: Najpopulárnejší liek zrejme nahradí tento!


Masírujte si body v zadnej časti hlavy kedykoľvek v priebehu dňa, keď si na to spomeniete. Robte tak pomocou palcov oboch rúk. Následne si zmerajte krvný tlak. Skvelá metóda, ktorá vás posunie o krok bližšie ku zdraviu!

Čítajte tiež: Zlozvyk, ktorým sa okrádate o veľa: Nie je jedno, kedy sa má piť čaj!

Fotogaléria

2016-11-20 17:30:00  |  Text: Janka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: red

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia