Do tejto nezvyčajnej zmesi si namočila nohy: Z výsledku padla na zadok!

nemusíte míňať
Zdroj: thinkstock.com
2015-09-07 20:30:00

Používať sódu bikarbónu len v kuchyni je taká škoda! Svoje uplatnenie totiž môže mať aj v kúpeľni. Budete príjemne prekvapení, až zaskočení tým, čo všetko dokáže. Vďaka nej nemusíte minúť desiatky Eur na profesionálnu pedikúru!

Pomocník z kuchyne do kúpeľne

Krásne nohy sú tak, ako ruky, vašou vizitkou. Je pritom jedno, či je práve leto, kedy ich odhaľujete viac a sú na očiach ostatným alebo zima, kedy ich príliš nevystavujete na obdiv. Na kvalitnú pedikúru by nemala dopustiť každá žena. Čo ak má pedikérka najbližší voľný termín až o dva týždne, momentálne vaša peňaženka zíva prázdnotou alebo máte tak nabité dni, že jednoducho nestíhate zájsť do salóna? Je tu jednoduché riešenie!

Siahnite po sóde bikarbóne. Nie je snáď nikoho, kto by nemal tohto pomocníka na zlé trávenie či nevoľnosť v kuchyni. Tu však ani zďaleka jeho uplatnenie nekončí. Má veľmi dobré čistiace a dokonca i bieliace účinky, zbavuje zápalov na pleti a pomáha odstraňovať odumreté bunky z pokožky.  


Ako mozog reaguje na vyvrcholenie? Prekvapivé zistenie, prečo je sex návykový!


Zvlhčené, zmäkčené a jemné chodidlá

Kozmetický salón si môžete urobiť aj u seba doma. Profesionálne pedikérky prezradili trik, vďaka čomu úpravu chodidiel zvládnete aj sami na rovnako dobrej úrovni. Tento jednoduchý a hlavne lacný recept vám pomôže zvlhčiť a zmäkčiť chodidlá. Hneď ich budete mať o poznanie jemnejšie!

Aby ste dosiahli tento výsledok, stačí vám k tomu len 500 ml mlieka a dva až tri balíčky sódy. Ak nemáte po ruke takéto množstvo sódy, nezúfajte. Účinné budú aj dve čajové lyžičky na jeden lavór horúcej vody. Namočte si doň nohy a oddychujte. Sóda bikarbóna sa postará o zmäkčenie pokožky, čím sa vám zvyšok pedikúry bude robiť veľmi ľahko.

Tento recept sa hodí práve teraz v chladnejšom období. Prekúrené miestnosti, celý deň obuté v topánkach - výsledkom sú suché, popraskané nohy, ktoré navyše svrbia. Tentokrát to bude vďaka sóde bikarbóne už len minulosť!

Čítajte tiež: Na prvý pohľad nechutný, no s ohromnými výsledkami: Trik, ktorý funguje ako zázrak!

2015-09-07 20:30:00  |  Text: Janka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: homehealthyrecipes.com

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia