Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Takto dopadnete, keď budete každé ráno piť slanú vodu: Zvláštna kombinácia, no so zázračnými účinkami!

Soľ je veľmi zdravá, pite jej malé množstvo s vodou každé ráno!
Soľ je veľmi zdravá, pite jej malé množstvo s vodou každé ráno! (Zdroj: thinkstock.com)

Na prvý pohľad zvláštna kombinácia, na ktorej si človek príliš nepochutná, no v skutočnosti zdravá bomba pre naše telo. Voda so soľou prekvapuje svojimi prospešnými účinkami a predstavuje vážnu konkurenciu populárnej citrónovej vody!

Záleží na soli

V Indii ju poznajú už dlhú dobu a jej obyvatelia sú dôkazom, že skutočne pomáha! Vodu so soľou konzumujú pravidelne každé ráno na prázdny žalúdok a nestačia sa čudovať jej účinkami. Prečo ju teda nekonzumujeme aj my? Západný svet tento nápoj spočiatku odmietal, keďže soľ je pre ľudské telo škodlivá. Avšak, záleží od jej prijatého množstva a čo je hlavné, mala by byť v prírodnej forme. Preto je ideálna morská soľ, u ktorej sú blahodarné účinky zaručené!

Toto vás presvedčí!

Aj vedci sa zhodujú na tom, že táto nevšedná kombinácia je pre nás prospešná. Stačí každý deň vypiť jeden pohár slanej vody, ktorý detoxikuje telo a pomáha mu k samoregenerácii. Je bohatý na minerálne látky, za čo sa vám organizmus poďakuje! Stačí len pridať jednu lyžičku morskej soli do pohára čistej teplej vody a zázračný elixír je na svete. Ak sa pýtate, prečo by ste ju mali piť, je tu niekoľko dôvodov.

Prečo by mala byť slaná voda vašou každodennou rutinou:

1. Správna hydratácia

Odborník na výživu Matt Stone upozorňuje na konzumáciu vody pre hydratáciu tela, ktorú môže človek ľahko prehnať. Preto sa popri čistej vode odporúča aj jeden pohár vody denne.

2. Trávenie

Pohár slanej vody vám dá do poriadku trávenie! Stimuluje enzýmy, ktoré urýchľujú zažívací trakt. Sami budete prekvapení, ako rýchlo si všimnete pozitívne zmeny! Trávenie sa bude regulovať veľmi rýchlo a problémy s trávením budú fuč.


Po tomto sa budú diať zázraky: Takto znásobíte účinky citrónovej vody!


3. Koniec nespavosti

Minerálne soli upokojujú nervový systém, takže sa vám bude lepšie zaspávať. Problémy s nespavosťou budú fuč alebo problém minimálne zmiernia. Sladké sny!

4. Detoxikácia

Tento zázračný nápoj má antibakteriálne vlastnosti. Odvádza z tela toxíny a baktérie, ktoré telo poškodzujú.

5. Zdravie kostí

Vedeli ste o tom, že vplýva aj na kosti? Alkalická soľ má blahodarný vplyv na problémy s kosťami. Týka sa to najmä ľudí, ktorí trpia osteoporózou.

6. Priaznivý vplyv na pokožku

Túžite po rozjasnenej a čistej pleti? Skúste osolenú vodu! Tým, že telo detoxikuje, čistí aj vašu pokožku. Bude pôsobiť zdravšie a čistejšie.

7. Bohatý zdroj minerálov

Všetky spomenuté účinky súvisia s tým, ako je soľ bohatá na minerály, ktoré majú pozitívny vplyv na ľudské telo. Minerálne látky sú základom výživy a celkovo aj zdravia, preto konzumácia slanej vody určite stojí za vyskúšanie!

Čítajte tiež: Žena spravila pokus a zabalila chlieb do mokrého papiera: Výsledok je ohromný!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9