Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kedy to konečne príde? V tomto veku zažívajú ženy najlepší orgazmus!

Ženy sa majú na čo tešiť, to najlepšie ich ešte len čaká v 36 rokoch!
Ženy sa majú na čo tešiť, to najlepšie ich ešte len čaká v 36 rokoch! (Zdroj: pixabay.com)

Veľa ľudí je presvedčených, že sexuálny vrchol prežívame v tínedžerskom veku a okolo dvadsiatky. Mládež je plná sily, vitality, energie a sexuálnej náruživosti. Budete prekvapení, no tento vek neplatí u žien, ak hovoríme o orgazme!

Práve s pribúdajúcim vekom si ženy užívajú viac ako mladice. Výskum totiž ukázal, že najlepšie vyvrcholenie prežívajú ženy okolo 36 roku života.

Viac sebavedomia, viac sexu

Štúdiu uskutočnila Natural Cycles - prvá aplikácia na svete, slúžiaca ako antikoncepcia, ktorej sa zúčastnilo sa 2 600 žien. Výskumníci rozdelili ženy do troch skupín. Prvú tvorili ženy do 23 rokov, druhú od 23 do 36 rokov a tretiu od 36 rokov vyššie. Zistili, že v poslednej skupine najstarších žien sa zvýšila intenzita orgazmu, zlepšil sa u nich sex, zvýšila sa príťažlivosť. Hlavným dôvodom je, že ženy nad 36 rokov sa cítili sebavedomejšie, príťažlivejšie, dôverovali svojmu partnerovi a už presne vedeli, čo sa im páči a čo nie.


Pite vodu s citrónom a petržlenovou vňaťou po dobu 5 dní: Pozrite sa, čo sa začne diať!


Dokonca výskum ukázal, že sú so svojim výzorom spokojnejšie ako ženy okolo tridsiatky. Najmladšia veková skupina skórovala v otázke atraktivity a spokojnosti so svojim výzorom, no zlyhala pri otázke, ako často mávajú orgazmus. Viac ako polovica žien v najstaršej vekovej skupine uviedla, že zažívajú najlepšie orgazmy a aj ich počet je vyšší ako v minulosti. V porovnaní s ostatnými skupinami dokonca vyšlo, že majú sexuálny styk častejšie.

Ako vplýva orgazmus na ľudské zdravie? 

Vedeli ste, že orgazmus neponúka len chvíľkové potešenie, ale aj pozitívne ovplyvňuje naše zdravie a celkovú vizáž? Uľaví od bolesti a napätia, zlepší náladu, zmizne úzkosť a stres. Tým, že sa pri ňom uvoľňujú endorfíny, orgazmus zbaví človeka bolesti hlavy, dokonca aj bolesti, spôsobené artritídou. Nielenže sa po orgazme cíti človek uvoľnený, spokojný, nabitý pozitívnou energiou, ale spáli množstvo kalórií. U žien trápiacich sa s bolestivou menštruáciou je tým najlepším liekom, upraví cyklus, zníži krvácanie a zbaví bolesti. Pri orgazme sa prekysličí tvár a pleť vyzerá zdravšie, krajšie a mladšie.

Čítajte tiež: Nezvyčajný signál, že sa o vás pokúša mozgová porážka: Všímajte si túto časť tváre!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9