Namiesto slasti obrovská bolesť: Vedci potvrdili, ktorá sexuálna poloha je najnebezpečnejšia!

Aj pri milostných radovánkach môžete utrpieť nepríjemné zranenie.
Zdroj: thinkstock.com
2015-01-22 20:20:00

Často trávite čas s partnerom v spálni, no neviete, ako by ste si osviežili sex? Aj keď misionárska poloha je klasika, ktorá vám osladí milostný život, chcelo by to niečo nové. Dajte si však pozor na sexuálnu polohu, ktorá vám namiesto orgazmu prinesie nepríjemné zranenie!

Pri ktorej polohe môžete skončiť v nemocnici?

Množstvo párov sa snaží okoreniť sexuálny život o nové polohy, ktoré by im zaistili väčšie vzrušenie. Na tom nie je nič zlé, no existuje sexuálna poloha, ktorá je podľa vedcov najrizikovejšia. Mali by ste sa jej radšej vyhnúť, ak si to nechcete z milostných radovánok v spálni namieriť rovno do nemocnice!

Vedci v brazílskom meste Campinas skúmali záznamy pacientov z troch nemocníc za obdobie 13 rokov a viedli s nim rozhovor. Na základe zistených skutočností potvrdili, že najnebezpečnejšia sexuálna poloha je „na koníčka“.

Táto pozícia umožňuje žene plnú kontrolu. Muž leží na chrbte a žena je na ňom. Sama riadi rytmus i hĺbku prieniku, jednoducho všetko iniciuje ona. Práve poloha, kedy je žena „na vrchole“ je podľa novej vedeckej štúdie najrizikovejšou sexuálnou polohou. Zatiaľ čo ženy môžu dosiahnuť orgazmus, muži za túto polohu zaplatia „bolestivou cenou“!

Aphrodisia V pre mužov s unikátnou kombináciou bylín z rôznych častí sveta podporuje erekciu a libido. Má priaznivé účinky na zvýšenie kvality erekcie, podporu sexuálnej túžby a žiadostivosti, zlepšenie sexuálnej výkonnosti a pohyblivosť spermií.

K lekárovi sa neponáhľajú

Keďže žena sedí na mužovom penise celou váhou, stačí malý nesprávny pohyb či sklznutie a pohroma je na svete! Dôkazom je polovica pacientov, ktorí kvôli tejto polohe končia v nemocnici so „zlomeným“ penisom. V horšom prípade môže ich prirodzenie opuchnúť, pričom si nevšimnú, že utrpeli zlomeninu. Do nemocnice prídu neskôr, v dôsledku čoho môžu utrpieť trvalé poškodenie funkcie! Priemerný vek skúmaných pacientov bol 34 rokov, pričom mnohí sa priznali, že lekársku pomoc vyhľadali až po 6 hodinách. Jednoducho sa hanbia.

"Zlomenina penisu je pomerne nezvyčajným klinickým stavom, ktorý často spôsobuje strach a rozpaky u pacienta, čo má za následok oneskorené vyhľadanie lekárskej pomoci. To môže viesť k narušeniu sexuálnych funkcií," povedali autori výskumu.

Zranenie až u polovice mužov

V nemocničných záznamoch sa píše, že zo 44 pacientov skončilo až 42 so zlomeninou penisu. Dokonca sa uvádza, pri akom styku: 28 po heterosexuálnom a 4 po homosexuálnom. Šesť zranení sa stalo v dôsledku zlej manipulácie a štyri za nejasných okolností. Celkovo sa až 50 percent mužov zranilo pri polohe „na koníčka“. Sú tu však aj iné sexuálne polohy, ktoré niektorým priniesli namiesto orgazmu zranenie. Pri polohe, keď je žena na štyroch, sa zranilo 29 percent mužov a pri pozícií, kedy je hore muž, 21 percent.

2015-01-22 20:20:00  |  Text: Janka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: telegraph.co.uk

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia