Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Neskutočné, čo odzrkadľuje PÍSMO: Stačí pár ťahov s PEROM a psychologička odhalí TOTO!

(Zdroj: gettyimages.com)

Je osobný a dokáže o človeku veľa povedať. Reč je o štýle písania, ktorý vám môže dopomôcť k poznaniu samého seba. Budete sa čudovať, čo všetko sa dá vyčítať z obyčajného písma.

Psychologička vo svojom najnovšom videu, ktoré má doteraz viac ako 300 000 videní, podrobne opísala, čo o vás môže prezradiť váš rukopis. Záleží na každom detaile – od toho, ako sú vaše písmená od seba rozmiestnené, až po to, aký tlak pri písaní používate, ako sa píše na dailymail.co.uk. V prvom rade sa pozrela na veľkosť rukopisu. 

Veľký rukopis je spojený s extroverziou a spoločenskou komunikáciou,“ vysvetlila odborníčka.

Zároveň poznamenala, že malé písmo znamená, že ste introvert a dávate prednosť samote.

Tlak pri písaní

Ďalej odborníčka diskutovala o tom, ako množstvo tlaku, ktorý vynaložíte pri písaní, môže ostatným povedať, ako zvládate svoje emócie.

Silný tlak je spojený so silnými emóciami, intenzitou a silnou osobnosťou. Zatiaľ čo menší tlak s jemnosťou a citlivosťou,“ dodala.

Tvar písma a medzery

Odborníčka sa dokonca podelila o to, čo môže odhaliť tvar vašich písmen. Ako prezradila, tí, ktorí píšu zaoblené písmená, sú kreatívni a priateľskí a hranatejšie písmo sa zase spája s viac logicky mysliacou osobnosťou a rezervovanejšími ľuďmi. Následne sa pustila do analýzy štýlu písania, v ktorom bol rozhodujúci rozostup medzi jednotlivými písmenami. 

„Veľké medzery medzi písmenami naznačujú voľnomyšlienkárskeho a nezávislejšieho jednotlivca, zatiaľ čo stlačené písmená označujú sústredenejšieho človeka,“ vysvetľuje odborníčka. 

Podpis

Nakoniec psychologička prezradila, čo o vás napovie váš podpis. Odhalila, že to, ako sa podpisujete, je odrazom toho, ako chcete, aby vás ostatní vnímali.

„Veľký výrazný podpis môže naznačovať túžbu po uznaní a sebadôvere. Zatiaľ čo malý podpis naznačuje túžbu po súkromí a pokore,“ prezradila Francesca.

Čo prezradí štýl písania o vašej osobnosti? 

  • Veľký rukopis: Extrovert
  • Silný tlak: Silná osobnosť
  • Okrúhle písmená: Kreatívny
  • Veľké medzery medzi písmenami: Voľnomyšlienkár
  • Veľký podpis: Sebavedomý
  • Malý rukopis: Introvert
  • Ľahký tlak: Citlivý
  • Hranaté písmená: Logický
  • Malé medzery medzi písmenami: Sústredený
  • Malý podpis: Túžba po súkromí
Viac o téme: OsobnosťZdraviePísmoRukopisPovaha
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9