Stačí len 45 sekúnd: Táto masáž vám vyrazí dych svojimi účinkami!

Jedinou masážou sa môžete zbaviť stresu!
Zdroj: Thinkstock.cz
2016-05-20 11:50:00

Pár sekúnd a je po bolesti a pochmúrnej nálade. O to sa postará jednoduchá a rýchla masáž, na ktorú sa môžete spoľahnúť, keď nad vami zvíťazí stres. Nedajte mu šancu a porazte ho!

Je chorobou posledných desaťročí. Trpia ním takmer všetci bez ohľadu na vek, mamičky na materskej, zamestnanci, ale aj študenti či mladšie ročníky. Stres. Zo všetkých strán sú na nás kladené vysoké nároky, aby sme sa vedeli postarať o domácnosť, zároveň mali úspešnú kariéru a peniaze a nezabúdali na svoju rodinu. Niet divu, keď nás pri takomto každodennom zhone občas začne bolieť hlava. K tomu sa prejaví nervozita, zlá nálada, úzkosť a nespavosť.

Koniec stresu pomocou masáže

Ak sa opäť ocitnete v stresovej situácii, zbavte sa ho v priebehu okamihu! Znie to neuveriteľne, no už po niekoľkých sekundách môže byť stres a s ním súvisiace bolesti hlavy fuč. Pomôže jednoduchá masáž, ktorá sa dá praktizovať takmer kdekoľvek. Jej výsledky vám vyrazia dych!


6 príznakov, že pijete priveľa kávy: Ako sa to odrazí na našom zdraví?


Zamerajte sa na miesto na čele medzi obočím. Masírujte tento bod prstom po dobu 45 sekúnd. Jeho stimuláciou zmiernite bolesti hlavy, stres a narušený spánok bude len minulosťou. Masáž zlepšuje krvný obeh, znižuje svalové napätie a stimuluje v mozgu chemické látky - endorfíny. Táto jednoduchá technika masáže vám pomôže uvoľniť stres a vyčarí vám doslova úsmev na tvári.

Okrem toho, že sa takto zbavíte stresu, upokojíte myseľ, znížite bolesti hlavy, chronickú únavu, dosiahnete niečo navyše. Tým, že vykonávate vnútroočný tlak, pôsobíte tiež na zmiernenie bolesti v dutinách a upchatý nos.

Čítajte tiež: Stačí len hrsť tekvicových semienok: Výsledky na seba nenechajú dlho čakať!

2016-05-20 11:50:00  |  Text: Janka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: red

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia