Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Nájsť medveďa na tejto FOTO je takmer nemožné: Podarí sa vám to? Poriadne sa pri tom potrápite

(Zdroj: Reddit/WarthogLogical)

USA – Používatelia Redditu strávili dlhé minúty hľadaním skrytého medveďa na zábere. Fotografia sa na sociálnej sieti stala rýchlo virálnou a čoraz viac ľudí sa pokúsila odhaliť skrytého predátora. Nie každého sa to však podarilo. Skúsite to?

Kým niektoré hlavolamy otestujú vašu inteligenciu, iné podrobia vašu trpezlivosť ultimátnej skúške. Používatelia Redditu si najnovšie lámu hlavu nad virálnym záberom, ktorý zachytáva nádhernú lesnú scenériu so stromami a kopcami. Na zábere je však ukrytý medveď, ktorého sa mnohí pokúšajú nájsť. Pozrite sa na fotografiu a vyskúšajte to aj vy.

Mnohí v komentároch priznali, že zviera jednoducho nájsť nevedia. „Evidentne som slepý, pretože nevidím nič,“ uviedol jeden z používateľov sociálnej siete. „Myslím, že sme sa nechali nachytať,“ napísal ďalší, čím narážal na to, že na zábere možno žiadny medveď nie je. Niektorí však uviedli, že medveďa zbadali.

Odpoveď

Ak sa vám zviera zatiaľ nepodarilo nájsť a chcete na to prísť sami, tento odsek zatiaľ nečítajte. Tí, ktorí zviera zbadali ukryté za kríkmi pod zelenými stromami, to majú správne. Záber si však musíte poriadne priblížiť, aby ste skrývajúce sa zviera našli.

Viac o téme: MedveďHlavolamOptická ilúzia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu